Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Κάμερον, ο ανθέλληνας...



Άμα "γυαλίζει το μάτι" του άλλου...όλο "γυαλάδες λέει". (δείτε και μόνοι σας.)


Η ΕΛΛΑΔΑ θα πρέπει να αποκαλείται «Πρώην Οθωμανική Κτήση της Ελλάδας», ενώ ο πληθυσμός της ΠΓΔΜ είναι «στη συντριπτική πλειονότητά του μακεδονικός, με ξεχωριστή γλώσσα, πολιτισμό και ιστορία», σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Κάμερον, τον αρχηγό των Συντηρητικών που διεκδικεί την πρωθυπουργία της Βρετανίας.

Το 2003, ο Ντέιβιντ Κάμερον πήγε στα Σκόπια κυρίως για να παρακολουθήσει το ματς Αγγλίας ΠΓΔΜ, όπως παραδέχεται- και... έγινε ειδήμων στις σχέσεις των βαλκανικών χωρών, αλλά και στο πρόβλημα της χώρας μας με τη γείτονά της που διεκδικεί το όνομα «Μακεδονία». Τόσο καλά έμαθε την Ιστορία ο Κάμερον ώστε θεώρησε καλό, μόλις επέστρεψε στη χώρα του, να...

συγγράψει εμβριθές άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2003 στην εφημερίδα «Guardian» υπό τον τίτλο «Τhe Μacedonian Job» (Η Αποστολή της Μακεδονίας). Στο άρθρο του αυτό, ο ηγέτης των Συντηρητικών αναφέρεται υποτιμητικά στη χώρα μας και ζητεί την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την εγγύηση των συνόρων της.

«Απ΄ όσα μπορώ να δω», γράφει, «η χώρα- και είμαι αποφασισμένος να την αποκαλώ Μακεδονία- έχει απολύτως το δικαίωμα να υπάρχει. Ο πληθυσμός είναι στη συντριπτική πλειονότητά του μακεδονικός, με ξεχωριστή γλώσσα, πολιτισμό και ιστορία. Είναι φτωχότερος απ΄ ό,τι μερικές από τις άλλες παλιές γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες, όμως σημαντικά πλουσιότερος από την Αλβανία. Οι άνθρωποι είναι πολιτισμένοι, φιλικοί και πολύ μορφωμένοι. Ακόμη και ο ξεναγός μου είχε μάστερ στη διοίκηση επιχειρήσεων».

Δανείστηκα από το Νέα online

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφού εν έτει 2010 ο Κάμερον θεωρεί ότι η πρώτη βαλκανική χώρα που απελευθερώθηκε από τον Τουρκικό ζυγό είναι (189 χρόνια μετά) ακόμα πρώην οθωμανική κτήση καλά θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση να μην τους στείλει τη φλόγα των ολυμπιακών αγώνων.
Έτσι και αλλιώς οι εγγλέζοι μας πολεμούν με νύχια και με δόντια.
Να κάθεται το 2012 ο Κάμερον να καμαρώνει κάνοντας τους δικούς μας Ολυμπιακούς αγώνες και να μας τη λέει και από πάνω;
Ας μας δώσει πρώτα πίσω και τα Ελγίνεια και τότε το ξανασυζητάμε.
Οι Ολυμπιακοί του 2012 ας στιγματιστούν στην ιστορία σαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί που δεν δόθηκε η έγκριση της κοιτίδας του ολυμπισμού.
Τόλμησε κότα Γιωργάκη, εάν θέλεις να μείνεις στην ιστορία!