Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

Το Δημόσιο Χρέος από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα


Η Χούντα τα κατάφερε...η Δημοκρατία γιατί απέτυχε;
Το σχεδιάγραμμα τα λέει όλα για το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδας. Ο «κακός» δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος το… άφησε στο 25% του ΑΕΠ και στο ίδιο ύψος το διατήρησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Α΄. Από εκεί και πέρα το χάος.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου, με τη… βοήθεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το εκτόξευσε στο 120%. Κατόπιν ο Σημίτης, αλλά και ο Κώστας Καραμανλής ο Β΄ στις αρχές της διακυβέρνησής του, προσπάθησαν να το μαζέψουν, με λογιστικά τερτίπια όμως και όχι με πραγματική ανάπτυξη, αλλά από το 2008 το πράγμα ξέφυγε εντελώς, η αλήθεια αποκαλύφθηκε και η βόμβα έσκασε στα αδέξια χέρια του Γιώργου Παπανδρεόυ, με τα ολέθρια για τη χώρα αποτελέσματα.
Τα νούμερα δείχνουν όσα δεν θέλουν να βλέπουν οι πολιτικοί μας… Τι τεράστιες ευθύνες του πολιτικού μας συστήματος, ειδικά από το 1981 μέχρι σήμερα.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: