Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Πυροβολούν με λέιζερ τον ουρανό και δημιουργούν σύννεφα και βροχή!(σ.σ.Tα κλιματικά όπλα είναι εδώ!!Τι να τα κάνεις τα τάνκς και τους πυραύλους,όταν με ένα σεισμό και δύο θεομηνίες μπορείς μέσα σε μια ώρα να "γονατίσεις" μια χώρα;)
Ομάδα ευρωπαίων φυσικών παρουσίασε μια καινοτομική τεχνολογία, η οποία με τη βοήθεια λέιζερ που στοχεύουν τον ουρανό μπορεί να ενεργοποιήσει τον σχηματισμό νεφών και τη δημιουργία σταγόνων νερού μέσα σε αυτά, τεχνική που, όταν τελειοποιηθεί, θα είναι σε θέση να προκαλεί βροχή κατά παραγγελία σε οποιαδήποτε περιοχή.
Η ανακάλυψη, που παρουσιάστηκε στο περιοδικό “Nature Photonics”, έγινε από ελβετούς, γερμανούς και γάλλους ερευνητές υπό τον οπτικό φυσικό Τζερόμ Κασπαριάν του πανεπιστημίου της Γενεύης.
Εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια οι προσπάθειες των επιστημόνων για τη δημιουργία τεχνητής βροχής έχουν επικεντρωθεί στη δημιουργία νεφών μέσω του διασκορπισμού στο αέρα μικροσκοπικών σωματιδίων ιωδιούχου αργύρου, τα οποία αποσκοπούν στο να δράσουν ως πυρήνες συμπύκνωσης, γύρω από τους οποίους μπορεί να αναπτυχθούν σταγόνες βροχής. Ο Κασπαριάν και οι συνεργάτες του αναζήτησαν μια εναλλακτική τεχνική, πιο φιλική προς το περιβάλλον. Στέλνοντας στον αέρα μια ακτίνα λέιζερ, αποτελούμενη από βραχείς παλμούς, προκαλούν ιονισμό των μορίων αζώτου και οξυγόνου, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο πλάσμα ιονισμένων μορίων, τα οποία, στη συνέχεια, δρουν ως φυσικοί “πυρήνες συμπύκνωσης” για τις σταγόνες βροχής. Οι ερευνητές δοκίμασαν τη μέθοδό τους αρχικά στο εργαστήριο, όπου πέτυχαν να δημιουργήσουν μικρά νέφη και μικροσκοπικές σταγόνες βροχής με διάμετρο 80 μικρομέτρων η καθεμία. Στη συνέχεια έκαναν ανάλογες δοκιμές σε εξωτερικό χώρο, πάνω από τον φθινοπωρινό ουρανό του Βερολίνου, όπου κατόρθωσαν να δημιουργήσουν αδιόρατα σύννεφα με μικρές σταγόνες βροχής.
Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν την υψηλής ενέργειας φορητή συσκευή εκπομπής λέιζερ “Teramobile” που στόχευε σε ύψος μόλις 60 μέτρων. Η συμπύκνωση σταγόνων στην ατμόσφαιρα δεν ήταν ορατή με γυμνό μάτι, αλλά επιβεβαιώθηκε με άλλα επιστημονικά όργανα.
www.makthes.gr
ΒΙΣΑΛΤΗΣ/visaltis.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: