Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ –43 δις ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Χάος αυτή τη στιγμή στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με τις απανωτές αποκαλύψεις!


Κλυδωνισμούς προκαλούν οι αποκαλύψεις του Bond Holder που πρώτα στάλθηκαν σε κάθε μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Το Bloomberg ΜΟΛΙΣ επιβεβαίωσε την είδηση που είχαμε από νωρίς στα χέρια μας.

Όπως και το ΣΚΑΙ ήταν το μόνο κανάλι που επιβεβαίωσε την αποκάλυψη ότι το ΔΝΤ δεν απαίτησε καμμία περικοπή δώρων ή μισθών στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα.

Το ερώτημα είναι εάν η εξαπάτηση οφείλεται μόνο στον κύριο Παπακωνσταντίνου ή ήταν ενήμερος και ο Πρωθυπουργός όπως και ο κύριος Ραγκούσης. Διαβάστε:

Hδη τρέχουμε τις αναλύσεις για να σας δώσουμε μια εικόνα για αυτά που ανακοινωθήκαν σήμερα. Είδα όμως κάτι. Δεν άντεξα και γράφω αυτό το μικρό άρθρο γιατί είναι πραγματικά άδικο.

Ενώ το πρόγραμμα ΠΟΝΟΥ και ΘΥΣΙΩΝ θα εξοικονομήσει 30 δις οι τράπεζες έχουν ένα πακέτο ΣΤΗΡΙΞΗΣ 15 δις για να προστατευτούν τα επόμενα 2 χρόνια από τα καθυστερημένα η απλήρωτα δάνεια ( σπίτια με κατασχέσεις κτλ). Μαζί με τα 28 δις που έχουν πάρει από το Ελληνικό κράτος φτάνουμε στα 43 δις

Σιεμενς, χρηματιστήριο και όλα τα άλλα μαζί είναι τίποτα μπροστά στο σκάνδαλο των τραπεζών που κανείς δεν λέει τίποτα.…..

Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει 43 δις για να σωθούν στην ουσία 3-4 τράπεζες. Πήραν ρίσκο; Ας το πληρώσουν οι μέτοχοι τους.

Γιατί εμείς;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: