Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Παρέμβαση ...των Αnonymοus στις Ελληνικές Εκλογές με αποκαλύψεις !


Με επίθεση στο υπουργείο Εσωτερικών την Κυριακή ημέρα των εκλογών απειλούν να πραγματοποιήσουν οι χάκερ Anonymous. Δεν μένουν όμως εκεί κάνουν και μια αποκάλυψη-βόμβα που αφορά τη Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα που όπως λένε, έχει στην κατοχή της απόρρητα ντοκουμέντα από μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη. 

 Βίντεο που ανέβασαν χτες στο vimeo.com, οι χάκερ που υποστηρίζουν ότι είναι οι γνωστοί μας Anonymous προβάλλουν απόρρητα ηχητικά αποσπάσματα και φωτογραφίες από την ανάκριση των κατηγορούμενων ως μελών των Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ ο ομιλητής "με τη γνωστή μάσκα του Γκάι Φοκς που είναι το σήμα κατατεθέν των Anonymous" αρχικά ασχολείται με τη δημοκρατία στην Ελλάδα λέγοντας.......
"Η κυβέρνηση ψεύδεται, οι πολιτικοί ψεύδονται, τα ΜΜΕ ψεύδονται, αλλά η αλήθεια είναι ισχυρότερη", και για την συγκάλυψη σκανδάλων αναφέρει "Οι πολιτικοί και τα Μέσα αντί να υπηρετούν τους πολιτες, υπηρετούν τους εαυτούς τους. Συνομωτούν συνεχώς μεταξύ τους για να καλύψουν οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα". 
 Η έκπληξη ωστόσο του βίντεο είναι η αποκάλυψη ότι οι Anonymous παραβίασαν σέρβερ της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, και βρήκαν απόρρητα ντοκουμέντα που δείχνουν ότι υπάρχει εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης στην ελληνική δικαιοσύνη:  "Παραβιάσαμε τους σέρβερς στη γερμανική πρεσβεία και στα προσωπικά αρχεία του Ρόναλντ Βένεγκερ -τέως πρέσβης στην Αθήνα- βρήκαμε ενδιαφέροντα στοιχεία για την εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης  στην Ελληνική δικαιοσύνη", υποστηρίζει ο "anonymous" ομιλητής. 
 Όπως υποστηρίζει, τα στοιχεία αυτά είναι ηχητικά ντοκουμέντα, εικόνες και βίντεο από τρεις διαφορετικές υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη σε σχέση με τη τρομοκρατία, τη  Siemens αλλά και το σκάνδαλο των υποβρυχίων. 
 Στο βίντεο οι Anonymous προβάλλουν μόνο ηχητικά και εικόνες από την προανακριτική διαδικασία για την υπόθεση της αναρχικής ομάδας "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς". Μεταξύ άλλων διακρίνονται οι φωνές του εφέτη ανακριτή Δημήτρης Μόκκα, ενός κατηγορούμενου ως μέλος των "Πυρήνων" και του συνηγόρου υπεράσπισης Φραγκίσκου Ραγκούση. 
 Τα στοιχεία, σύμφωνα με τους "Anonymous", δείχνουν ότι "η Γερμανία ασκεί την εξουσία στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελέγχει την κυβέρνηση, τους υπουργούς, τις εφημερίδες, την τηλεόραση".
 Συνολικά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, στα χέρια των Anonymous βρίσκεται υλικό 17 GB το οποίο προτίθεται να στείλουν στο Wikileaks. 
 Ο ομιλητής καταλήγει λέγοντας ότι "οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες", και γι'αυτό -λέει- οι Anonymous θα επιτεθούν την ημέρα των εκλογών, δηλαδή την Κυριακή, στους servers του υπουργείου Εσωτερικών...
 http://nyxtobaths.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: