Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Bόμβα Ζ.Κ.Γιούνκερ κατά Γερμανίας εκθέτει τις ελληνικές κυβερνήσεις των Μνημονίων


Σε σφοδρή επίθεση κατά της Γερμανίας και της πολιτικής της Ανγκέλα Μέρκελ προχώρησε, ποιος;  Ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, λέγοντας πως «Το ό,τι η Γερμανία ισχυρίζεται ότι πρέπει να πληρώσει εκείνη το λογαριασμό για όλες τις άλλες χώρες είναι μέρος του προβλήματος. Είναι μαζικά προσβλητικό για τους άλλους»! 
Αν ο πρόεδρος του Eurogroup, προβαίνει σε τέτοια δήλωση, ο εκ των αρχιτεκτόνων των Μνημονίων, τότε ότι και να πει στην Ελλάδα το αντιμνημονιακό μπλοκ κατά της Γερμανίας, είναι λίγο και "σεμνό" και αποδεικνύεται και η ρηχότητα των επιλογών των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου που με δέος μπροστά την Γερμανία έλεγαν "Ναι σε όλα". 
Παράλληλα δικαιώνονται όλοι όσοι υποστήριζαν ότι με το να ακολουθούμε πολιτική υποταγής απέναντι στο Βερολίνο, όπως διέπραξαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, απλά υπογράφουμε την θανατική καταδίκη ως χώρα, γιατί η οικονομική πολιτική της Γερμανίας αποσκοπούσε μόνο στο να κερδίσει άμεσα και τολογλυφικά και όσι στο να βοηθήσει με μακροπρόθεσμη προοπτική στήριξης του ευρώ.
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, βέβαια, αισθάνεται και πιο απελευθερωμένος και τα δηλώνει αυτά, καθώς ως πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, έχει "μεγάλο φόρτο εργασίας" και δεν θα επιδιώξει την ανανέωση της θητείας του ως επικεφαλής του Eurogroup.

Όπως λοιπόν μεταδίδει το Reuters, ο κ. Γιούνκερ δήλωσε πως ένας από τους βασικούς λόγους που τον Ιούνιο θα αποχωρήσει από το Eurogroup είναι η «συμπεριφορά Βερολίνου και δευτερευόντως του Παρισιού στην αντιμετώπιση της κρίσης της ευρωζώνης»!
Και όταν δήλωσε πως «Το ό,τι η Γερμανία ισχυρίζεται ότι πρέπει να πληρώσει εκείνη το λογαριασμό για όλες τις άλλες χώρες είναι μέρος του προβλήματος. Είναι μαζικά προσβλητικό για τους άλλους» συνέχισε λέγοντας «Τουλάχιστον επτά χώρες της ευρωζώνης έχουν χαμηλότερο επίπεδο χρέους από τη Γερμανία. Πως μπορεί να λέει ότι αυτή πληρώνει τον λογαριασμό, όταν άλλοι πληρώνουν τον δικό της»;

Αυτά έπρεπε να τα πει στην Ελλάδα στις κυβερνήσεις και στα "μεγάλα" ΜΜΕ που από το πρώι μέχρι το βράδυ μας έκαναν πλύση εγκεφάλου για το "πόσο ευγνώμονες πρέπει να είμαστε απέναντι στην Γερμανία"...
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: