Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΤΙ ΔΕΝ (ΞΑΝΑ)ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


Έβαλα χθες μήνυμα στη σελίδα facebook του Πάνου Καμμένου, αποκλειστικά προς τον Πάνο Καμμένο, το οποίο περιέργως, μετατράπηκε αυτομάτως σε σχόλιο κοινής χρήσης, το οποίο «ανέλαβαν» αναρμόδιοι, οι οποίοι με ρωτούν αν «άκουσα» τις δηλώσεις Καμμένου. Τους απαντώ:

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,  ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ, ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ …ΕΠΤΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ:
  1.— Να ανακηρυχθεί άμεσα η Ελληνική ΑΟΖ σε όλο το εύρος της.
  2.— Αναδιάρθρωση της μετοχικής σύνθεσης της Τράπεζας της Ελλάδος, για να αποκτήσει το Ελληνικό Δημόσιο τη πλειοψηφία των μετοχών της.
  3.— Να συγκροτηθεί Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, για τα αίτια δημιουργίας του Δημόσιου χρέους.
  4.— Να καταγγελθούν οι δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια, επί τη βάσει των ….αρχών της Ευρωπαϊκής Συνθήκης (ψευδοσύνταγμα ΕΕ).
  5.— Να αναθεωρηθεί το άρθρο 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών.
  6.— Να ενημερωθεί η Εθνική αντιπροσωπία (βουλή) για τα πεπραγμένων των κυβερνήσεων από το ….2009 και μετά.
  7.— Να χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα, για να διεκδικήσουμε την είσπραξη των Γερμανικών αποζημιώσεων, που είναι ανείσπρακτες από τη περίοδο του Β’ Παγκόσμιου πολέμου.

ΤΙ ΔΕΝ (ξανα)ΕΙΠΕ  ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ 13-5-2012, ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ:...

1.— Για το τι θα κάνει, αν αυτοί που ενήργησαν σαν εντολοδόχοι των διεθνών τραπεζών, δηλαδή Σαμαράς-Αβραμόπουλος και Βενιζέλος-Παπανδρέου με τα κόμματα της διαφθοράς των οποίων ηγούνται, του απαντήσουν ότι δέχονται και ακόμα ότι του …το υπογράφουν και σε χαρτί. Θα τους θεωρήσει ξαφνικά …αξιόπιστους και …αθώους???
2.— Για το τι θα κάνει, αν η σημερινή και ελεγχόμενη από τους διεθνείς τραπεζίτες Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν του επιτρέψουν να πειράξει το μετοχικό πλειοψηφικό πλεονέκτημα που έχουν οι ξένοι σιωνιστές τραπεζίτες στη ψευδεπίγραφη εδώ και πολλά χρόνια Τράπεζα της Ελλάδος. Δεν είναι ποιο ασφαλές και με λιγότερο κόστος, να συσταθεί «Νέα Τράπεζα της Ελλάδος» με μοναδικό ιδιοκτήτη το Ελληνικό Δημόσιο και να απαγορευθεί η χρήση του ονόματος «Τράπεζα της Ελλάδας» σε μια ξένη πλέον τράπεζα???
3.— Για τον πόσο χρόνο θα χρειαστεί μια ακόμα επιτροπή, για «να μας πληροφορήσει» πως δημιουργήθηκε το δημόσιο χρέος και το ποιοι θα εγγυηθούν τη σοβαρότητα και φερεγγυότητα της επιτροπής λογιστικού ελέγχου. Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος με τα διεφθαρμένα επιτελεία τους??? Στο τέλος, το κάθε μέλος της επιτροπής, θα βγάλει δικό του πόρισμα??? Κι’ αν αυτή η επιτροπή δεν βγάλει πόρισμα ποτέ, όταν όλοι οι οικονομολόγοι ξέρουμε πως δημιουργήθηκε η απάτη του δημόσιου χρέους???
4.— Για το ότι η Ευρωπαϊκή Συνθήκη (το γνωστό ψευδοσύνταγμα της ΕΕ) είναι ένα σιωνιστικό τερατούργημα, που κατασκευάστηκε με εργαλεία τις ελεγχόμενες κυβερνήσεις Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Λουξεμβούργου, κάτω από άθλιες πιέσεις προς τις «αδύναμες» χώρες. Αυτό το …θέσφατο είναι που επικαλύπτει με προστατευτικό δίχτυ όλες τις αυθαιρεσίες, με τις οποίες γίνεται η πλέον βίαιη ανακατανομή των εθνικών εισοδημάτων υπέρ των διεθνών τραπεζών και υπέρ των πολυεθνικών επιχειρήσεων και σε βάρος των εισοδημάτων των λαϊκών στρωμάτων. Γιατί δεν μιλά ξεκάθαρα ο Πάνος Καμμένος, με ένα ξερό ΟΧΙ στην αισχρή και ψευδεπίγραφη «ανακεφαλαιοποίηση» των τραπεζών, που γίνεται με υπερπροστατευτισμό και μεταφορά κεφαλαίων από τα κρατικά και ευρωπαϊκά δημόσια ταμεία, δώρο στις τράπεζες???

5.— Για το τι θα αλλάξει με μια μεταβολή του άρθρου 86 του χιλιοκαταπατημένου Συντάγματος, όταν ήδη έχουν συντελεστεί παραγραφές των οικονομικών εγκλημάτων των πουλημένων-διεφθαρμένων πολιτικών, των κομμάτων εξουσίας??? Κάθε φορά, όποτε αποκαλύπτονται τα σκάνδαλα διαφθοράς, κάτι αντίστοιχο δεν γίνεται με τις νομοθετικές «μεταβολές» και πάντα τα λαμόγια δεν μένουν ατιμώρητα??? Με το να πάμε σε «συνταγματική» αναθεώρηση, τι είναι αυτό που θα κάνει την ουσιώδη διαφορά???

6.— Τι σημαίνει «να ενημερωθεί» η βουλή για τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων από το …2009 και μετά??? Σημαίνει ακόμα μια ανούσια συζήτηση απατεώνων, που θα ισχυρίζονται ότι τα πάντα δημιουργήθηκαν πριν από το 2009, διάστημα το οποίο δεν θα ερευνηθεί και δεν θα καταλογισθούν ευθύνες??? Σημαίνει ακόμα μια συζήτηση ληστών του κοινού ποινικού δικαίου, που θα έχουν το θράσσος να μας λένε με κομπορρημοσύνη, ότι ξαναανακάλυψαν το φάρμακο της ….»σωτηρίας» μας???

7.— Οι «Γερμανοί» έχουν αποδείξει διαχρονικά, ότι ξέρουν να δίνουν «γενναιόδωρες» μίζες για να επιτυγχάνουν τους οικονομικούς στόχους τους. Υπάρχει έστω και ένας αφελής, που να μη καταλαβαίνει ότι και σε αυτό το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, οι «Γερμανοί» έχουν λαδώσει κορυφαίους πολιτικούς και ότι, σύμφωνα με τη προσφιλή τους συνήθεια, έχουν γραπτά αποδεικτικά στοιχεία των λαδωμάτων??? Είναι έτοιμος ο Πάνος Καμμένος να χειριστεί το θέμα με την ίδια θέρμη, όταν του διοχετεύσουν αποδεικτικά στοιχεία, που θα θίγουν τη τιμή ιερών τεράτων της Ελληνικής πολιτικής ζωής του παρελθόντος??? Γιατί άραγε, σύγχρονοι πολιτικοί το βουλώνουν, κάθε φορά που κορυφαίοι Γερμανοί πολιτικοί, βγαίνουν με σιγουριά και λένε ξερά, ότι δεν μας χρωστούν δεκάρα τσακιστή για το θέμα των «Γερμανικών Αποζημιώσεων» ????
7.α.— Για την εμπλοκή Γερμανικών επιχειρηματικών κολοσσών, αδιάκοπα μέχρι και σήμερα, στα οικονομικά σκάνδαλα προμηθειών του δημοσίου, δεν υπάρχει πεδίο για υποβολή πρότασης???
7.β.— Εκτός από εξοπλισμούς ενόπλων δυνάμεων και ΟΤΕ, ο Πάνος Καμμένος, έχει εκτός αντζέντας συμφωνίας, τον χειρισμό των σκανδάλων μίζας στον χώρο των φαρμάκων των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και του υγειονομικού υλικού.
7,γ.— Εκτός προτάσεων συμφωνίας, είναι επίσης, οι σκανδαλώδεις αμοιβές και αποζημιώσεις, υπουργών, βουλευτών, κομμάτων και δικαστών. Εκτός συζήτησης και οι στρατιές δημοσίων υπαλλήλων στην υπηρεσία κομμάτων και βουλευτών. Εκτός συμφωνίας, κάθε συζήτηση για τους σκανδαλώδεις διορισμούς των συγγενών πολιτικών στο δημόσιο, με κατασκευασμένη νομοθεσία, νομιμοποίησης τέτοιων διορισμών.
8.— Τέλος, δεν έδωσε καμία απάντηση, στην εντονότατη φήμη, που κυριαρχεί από χθες στο διαδίκτυο και που φέρνει τον Πάνο Καμμένο, να προτείνει τον Αβραμόπουλο σαν …πρωθυπουργό της οικουμενικής κυβέρνησης. Έναν πρώην υπουργό του Καραμανλή, ο οποίος έχει καταγγελθεί για ευθύνες σε όλα τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας, τη περίοδο που ήταν υπουργός. (Αν θέλει ο Πάνος Καμμένος, μπορώ σαν πρώην επιθεωρητής του ΣΕΥΥΠ, να του επαναλάβω αρκετά, από το αρχείο μου).
Προσάρμοσα τα πλέον εύλογα ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ερωτήματα, σε όσα περιοριστικά δήλωσε χθες ο Πάνος Καμμένος. Αν επεκταθώ πέρα από το πλαίσιο που ο ίδιος έθεσε για σχηματισμό κυβέρνησης, θα χρειαστεί να γράψω βιβλίο.

Ο Ελληνικός λαός, ένα περιμένει να ακούσει: Ότι έχει πρόγραμμα εφαρμόσιμο και ότι δεν συμμετέχει σε κυβέρνηση προδοτών.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: