Απίστευτο και όμως αληθινό! Μια κυβέρνηση που δεν έχει την παραμικρή νομιμότητα, δέχεται συμφωνίες, που μας κάνουν οριστικά, όχι απλά εχθρούς πλέον, της ομόδοξης και αληθινής μας σύμμαχης χώρας Ρωσίας, αλλά και στόχο των πυρηνικών της κεφαλών! Η κυβέρνηση Παπαδήμου αποδέχθηκε την συμμετοχή της Ελλάδας στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ (δηλαδή των ΗΠΑ…) με συστοιχίες Patriot PAC-3. Η Μόσχα είχε δηλώσει στην ελληνική πλευρά, ότι τυχόν ένταξη της χώρας στην αντιπυραυλική ασπίδα θα οδηγήσει τη Ρωσία σε μία αναγκαστική κίνηση αυτοπροστασίας,...
αφού θεωρούν, ότι η αντιπυραυλική ασπίδα δεν έχει στόχο το … Ιράν, αλλά την στρατηγική εξουδετέρωση των βαλλιστικών όπλων της Ρωσίας.
Όπως έγραψε πρώτη η prionokordela.gr, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ανακοίνωσε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, την απόφαση της κυβέρνησης… ίσως μάλιστα της πλέον επικίνδυνης για την χώρα και το Έθνος κυβέρνησης όλων των εποχών… από τους παγετώνες και πίσω!