Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Πανικός στους τραπεζίτες από την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για τις ποινικές ευθύνες τους στην κρίση




Ζήτημα ποινικής ευθύνης των τραπεζιτών για την διαχείριση των 45 δισ. ευρώ που θα πάρουν ως επιδότηση από το ελληνικό κράτος (στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης το δημόσιο από το συνολικό ποσό που δανείζεται δίνει 45 δισ. στις τράπεζες!) έθεσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε να τοποθετηθούν ... δικαστικοί στα ΔΣ των τραπεζών για να ελέγχουν ότι τα χρήματα θα κατευθυνθούν εκεί που πρέπει, στην αύξηση της ρευστότητας της αγοράς και όχι στις ... τσέπες των τραπεζιτών όπως έχει γίνει με όλα τα πακέτα στήριξης από το 2008 μέχρι τώρα! 
Η απάντηση των τραπεζιτών ήταν να "βουλιάξουν" το Χρηματιστήριο προχωρώντας σε πωλήσεις των μετοχών τους και βέβαια νομίζουμε ότι εδώ υπάρχει ένα πρώτο θέμα για να ασχοληθεί η δικαιοσύνη. Πως και γιατί πέφτει το χρηματιστήριο, ενώ μέχρι την Παρασκευή που όλοι ήξεραν τι θα συμβεί στην κάλπη, δεν είχε προεξοφληθεί το αποτέλεσμα και άρχισε η κατρακύλα μόλις μίλησαν οι του ΣΥΡΙΖΑ για έλεγχο των τραπεζών όχι μόνο από εδώ και μπρος, αλλά και ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τα προηγούμενα πακέτα επιδοτήσεων δεκάδων δισεκατομμυρίων του δημοσίου.
Αυτή την στιγμή το Χρηματιστήριο βρίσκεται κοντά στις 630 μονάδες πτώση 1,81%. Βουτιά 4,52% για την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η οποία πιέζεται από την αρχή της συνεδρίασης. Βουτιά 7,14% για την Βιοχάλκο και 4,76% για την Alpha Bank. Πάνω από 2% η πτώση σε Eurobank και Τράπεζα Κύπρου. Οριακά κέρδη για ΟΠΑΠ και Μυτιληναίο.    

Επίσης οι δηλώσεις Στρατούλη για παρακολούθηση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών μετά το "κούρεμα" των ομολόγων και η υποχρεωτική διοχέτευση στην αγορά ρευστότητας έχει προκαλέσει νέο πανικό στους τραπεζίτες που πουλάνε όσο-όσο προφανώς για να δημιουργήσουν σύγχρυση και πανικό!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: