Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Δεν δέχεται την συμμετοχή των εθνικιστών στην κυβέρνηση η ... ΕΕ!



ImageΟ Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν θα πρέπει να συμμετάσχει στη νέα ελληνική κυβέρνηση, όποια κι αν είναι η σύνθεσή της, δήλωσε σήμερα από τα Σκόπια ο ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τη διεύρυνση Στέφαν Φούλε.

«Όποια κι αν είναι η κυβέρνηση, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί βάσει των καλύτερων δημοκρατικών παραδόσεων της Ελλάδας στο πνεύμα των αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο Φούλε σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Νίκολα Γκρουέφσκι.

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μην συμμετάσχει στην ελληνική κυβέρνηση κανένα ξενοφοβικό ή εθνικιστικό κόμμα», πρόσθεσε. Μήπως υπάρχει μια, ακόμα, ωμή επέμβαση στα εσωτερικά μας ή μας φαίνεται;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: