Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Σανίδα σωτηρίας στα πολιτικά «λαμόγια»



Σανίδα σωτηρίας στα πολιτικά «λαμόγια»
Ο Κ. Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει το μεγάλο κόλπο προστασίας των πολιτικών…Οι μεγάλοι κερδισμένοι από τη νέα αναπόφευκτή, όπως φαίνεται, νέα προσφυγή στις κάλπες θα είναι οι Γ.Παπανδρέου, Γ.Παπακωνστατίνου και όλοι οι πολιτικοί – κυβερνητικοί παράγοντες που έχουν τυχόν ποινικές ευθύνες για την καταστροφή της χώρας.
Κατά ένα περίεργο τρόπο όλα τα κόμματα δεν λένε στον ελληνικό λαό ότι το άρθρο 86 παράγραφος 36 του Συντάγματος ορίζει τα εξής:
«Η Βουλή μπορεί να ασκήσει την αρμοδιότητά της για δίωξη κατά όσων διετέλεσαν μέλη κυβέρνησης ή υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους μέχρι το πέρας και της 2η τακτικής Συνόδου της επόμενης βουλευτικής περιόδου».
Δηλαδή οι προσεχείς εκλογές που οδηγούν στη συγκρότηση της επόμενης κοινοβουλευτικής περιόδου προκαλούν και παραγραφή των οποιονδήποτε τυχόν ποινικών αδικημάτων των μελών της προηγούμενης κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.
Γιατί θα είναι η 3η κοινοβουλευτική περίοδος, καθώς οι δύο προηγούμενες είναι της περιόδου κυβέρνησης Παπανδρέου – Παπαδήμου και η 2η είναι – έστω και αν ανοίξει για μια μέρα η βουλή– η περίοδος που καθόρισαν οι τελευταίες εκλογές.
Το πολύ ευαίσθητο αυτό ζήτημα το οποίο κρατούν στην απόλυτη σιωπή όλα τα κόμματα παρουσιάζει απόψε στις 21:00 στη Web TV του newsbomb, ο Κώστας Χαρδαβέλλας με την παρουσία συνταγματολόγων, πολιτικών και παραγόντων της Ε.Ε.
Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα είναι σε επαφή με το κοινό της εκπομπής για τις ερωτήσεις και τις παρεμβάσεις του στο θέμα που θα γίνεται συζήτηση.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: