Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Iδού τι απέγιναν τα 25 δις των "Αναπτυξιακών Νόμων" και του ΤΕΜΠΜΕ! - (Πως η δικομματική "Μαφία" της εξουσίας εννοεί της "Ανάπτυξη")




Πάνω από 25 δις λεηλάτησαν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού τα τελευταία χρόνια μόνο μέσα από τους περίφημους Αναπτυξιακούς Νόμους και το περίφημο ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ (Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων).

Στα παραπάνω προγράμματα που είχαν μεγάλη συμβολή και οι Τράπεζες κανείς αρμόδιος δεν έδωσε ποτέ λογαριασμό για το τι απέγιναν αυτές οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες που διαχειρίσθηκαν αυτά τα χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν τα 20 δις των τελευταίων χρόνων που δόθηκαν σε επιχειρηματίες μέσα από τους Αναπτυξιακούς Νόμους έγιναν βίλες, κότερα, πολυτελή αυτοκίνητα και ότι βάζει ο νους σας.

 Τα περισσότερα μοιράστηκαν σε κολλητούς της εξουσίας. Καλούμε λοιπόν το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα τον απολογισμό των 20 δις που σκορπίσθηκαν με το άλλοθι των Αναπτυξιακών Νόμων για ν δούμε πόσα από αυτά έπιασαν τόπο.

Καλούμε το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα και τις επιχειρήσεις που επιδοτήθηκαν με τα 5 δις του ΤΕΜΠΜΕ.

Προφανώς έτσι εννοούν την Ανάπτυξη οι πολιτικοί μας.

Τουλάχιστον οφείλουν να δώσουν λογαριασμό στις Τράπεζες για το πως διαχειρίσθηκαν αυτά τα ονειρικά ποσά και κυρίως τι απέγιναν. Μήπως είναι αυτός ο λόγος που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κόπτονται να έχεουν στον έλεγχό τους το τραπεζικό σύστημα;

Η Κυριακή που πλησιάζει μας δίνει την μοναδική ευκαιρία να απαλλαγούμε από τους «κακομούτσουνους» της δικομματικής εξουσίας…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: