Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ!

Η αποψινή δόση προπαγάνδας... Από που αλλού;

ANTI-NTP.NET
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΞΕΚΙΝΑΜΕ:

Η πρώτη έρχεται από τον καθηγητή Γ.Τσαμουργκέλη. (όταν πάρει ο λαός την εξουσία, αυτούς του καθηγητές πρέπει να τους πάρουμε τα πτυχία) Είπε:
"Αν εθνικοποιήσουμε την ΤτΕ τότε κινδυνεύει η ευρωπαϊκή μας πορεία, είναι κάτι που έχει επιχειρηθεί στο παρελθόν και δεν είχε θετικά αποτελέσματα. Θα θέσουμε σε κίνδυνο την σχέση μας με την ΕΚΤ."
Απάντηση: από πότε η εθνικοποίηση μια ιδιωτικής Α.Ε. κατά 96% -όπως έιναι η ΤτΕ- αποτελεί κίνδυνο για την Ευρωπαϊκή μας πορεία; Δεν είμαστε...
ανεξάρτητο κράτος; Δεν είμαστε κυρίαρχοι ετσι ώστε να έχουμε το δικαίωμα να έχουμε τον έλεγχο της Τράπεζας της Χώρας μας; Πώς θα μάθουν ποιος πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδος; Πως θα κάνουμε έλεγχο του δημοσίου χρέους (παράνομες συμβάσεις κτλ) Πώς θα δούμε ποιος εξαφάνισε τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων; Πώς θα δούμε που πήγαν όλα τα ενεργητικά των τραπεζών, ποιος τα έβγαλε έξω και ποια περίοδο; Είναι δυνατόν να έχει αποθηκευμένο και να πουλάει όποτε εκείνη νομίζει τον χρυσό των Ελλήνων; ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!

και το 2ο....

"Δεν χρειάζεται να επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο, έχει πάρα πολύ καλούς όρους. Μεγάλο ποσό, χαμηλό επιτόκιο και επένδυση στην ανάπτυξη."
Που νομίζουν ότι απευθύνονται;
Εδώ δεν χρειάζεται να δώσουμε απάντηση. Τα σχόλια τα αφήνουμε σε εσάς.Θεωρούμε πλέον ότι το κοινό είναι πλέον αρκετά εκπαιδευμένο για να καταλάβει τι του σερβίρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: