Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ρελάνς Τσίπρα: Πάει για ψήφο εμπιστοσύνης;



"Ρελάνς" Τσίπρα στην πολιτική μπλόφα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι "Στηρίζουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με ψήφο ανοχής" κάτι που βέβαια είναι μια μεγάλη πολιτική παγίδα, αφού ανά πάσα στιγμή μια τέτοια κυβέρνηση θα ήταν στο έλεος της ανατροπής και της επιστροφής στην πολιτική του Μνημονίου.
Ο Α.Τσίπρας θα ζητήσει από τα δύο κόμματα να δηλώσουν ευθαρσώς ότι "απορρίπτουν το Μνημόνιο και συναινούν σε μία πολιτική ουσιαστικής ανάπτυξης" οπότε και θα δεχθεί την στήριξή τους. Όπως επισήμανε ο Α.Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, "από την ακύρωση των μέτρων λιτότητας και την αντικατάστασή τους από μέτρα ενίσχυσης της οικονομίας και φορολογίας του συσσωρευμένου πλούτου προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι για τη στήριξη των φτωχών και των αδύναμων στρωμάτων".
Η πρόταση του Συνασπισμού θα περιγράφει τη διαδικασία προς την σταδιακή καταγγελία του μνημονίου. Ο κ. Τσίπρας δεν απορρίπτει την ιδέα σχηματισμού μιας κυβέρνησης προσωπικοτήτων η οποία κατά μείζονα λόγο θα υλοποιήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. "Αν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συμφωνήσουν στην απόρριψη του μνημονίου δεχόμαστε την ψήφο ανοχής", δηλώνουν αποκαλύπτοντας ότι ο Συνασπισμός δεν θα αρνηθεί την πρόταση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για σχηματισμό κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Α.Τσίπρα.
Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι η απόρριψη του μνημονίου. Επίσης ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει και από τους εταίρους και δανειστές της χώρας να εξηγήσουν ποιο είναι το σχέδιό τους για να σταματήσουν οι καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων ώστε να επιστρέψει η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει επίσης αλλαγή του εκλογικού νόμου ώστε να ισχύσει η αρχή της αναλογικότητας και άμεσα μέτρα προστασίας των ασθενών εισοδημάτων.
Σήμερα Τρίτη, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς, εξαιρουμένων του Αντώνη Σαμαρά (συνομίλησαν εχθές Δευτέρα), του Ευάγγελου Βενιζέλου και της γενικής γραμματέως της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα.
Οι συναντήσεις που θα έχει ο κ. Τσίπρας είναι με τον Φώτη Κουβέλη από τη Δημοκρατική Αριστερά, την ηγεσία των Οικολόγων Πρασίνων και την κυρία Λούκα Κατσέλη από την Κοινωνική Συμφωνία.
Αύριο Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με τα συνδικάτα και κοινωνικούς φορείς. Προς το παρόν δεν έχει κλειστεί συνάντηση με την ηγεσία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών.
Την Πέμπτη, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καλέσει τους πολίτες σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, πληροφορίς οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να εξαντλήσει το τριήμερο που διαρκεί η διερευνητική εντολή, καθώς αναμένει να οριστικοποιηθούν τα εκλογικά αποτελέσματα και να ξέρει με ποιους βουλευτές έχει να κάνει από τα άλλα κόμματα. Πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένες συνομιλίες με μεγάλο αριθμό βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τη ΝΔ για να στηρίξουν μια τέτοια πρωτοβουλία.
Και κάτι άλλο σημαντικό: Δεν αποκλείεται να πάει στην Βουλή και να ζητήσει ψήφος εμπιστοσύνης χωρίς να έχει αποσπάσει σε ποσοστό 100% την υπόσχεση για στήριξη και καταγγελία του Μνημονίου. Έχει το δικαίωμα από το Σύνταγμα, χωρίς να μπορεί να θεωρηθεί άρνηση δεδηλωμένης η αρνητική τοποθέτηση των αρχηγών.
Στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να εκθέσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στα μάτια του ελληνικού λαού, αλλά και να καταγραφούν σημαντικές διαρροές από τα δύο στρατόπεδα. Στην χειρότερη, θα οδεύσουμε για κάλπες στις 10 ή 17 Ιουνίου με συγκριτικό πλεονέκτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, λένε τα στελέχη του κόμματος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: