Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Ο Πεπόνης ξεσκεπάζει τους τραπεζίτες που ενέκριναν τα θαλασσοδάνεια

 Από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος απεστάλησαν κλήσεις σε δεκάδες ανώτερα στελέχη τεσσάρων πιστωτικών Ιδρυμάτων που ενέκριναν τις δανειοδοτήσεις -κατά κύριο λόγο- σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, ύψους 252 εκατ. ευρώ, με μοναδικό εχέγγυο τις κρατικές επιχορηγήσεις του μέλλοντος.Κατά πληροφορίες, ο κ. Γρηγόρης Πεπόνης έχει καλέσει για την παροχή εγγράφων εξηγήσεων, με την ιδιότητα του υπόπτου, περισσότερα από 70 στελέχη που συμμετείχαν στη διαδικασία έγκρισης των δανείων. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα ελέγχονται για το αδίκημα της απιστίας, ενώ με την ολοκλήρωση της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης θα ασκηθούν οι διώξεις.
Η εισαγγελική διερεύνηση της υπόθεσης επιταχύνθηκε μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος της ΤτΕ που αποκάλυπτε το μέγεθος του οικονομικού σκανδάλου. Μεταξύ άλλων αναφερόταν και η υπόθεση της «Αγροτικής», από την οποία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έλαβαν 92 εκατ. και 106 εκατ. ευρώ αντίστοιχα, με μοναδικό εχέγγυο τις κρατικές χρηματοδοτήσεις των κομμάτων μέχρι και το 2018!
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: