Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πάνε να στήσουν ένα νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα;...



Δεν υπάρχει προβληματισμός, αλλά πανικός στα επιτελεία των αστικών κομμάτων στο ενδεχόμενο σύντομης προσφυγής σε νέες βουλευτικές εκλογές. Αυτό εύκολα μπορεί να το συμπεράνει κανένας από τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ για τους σχεδιασμούς του...

ντόπιου οικονομικού κατεστημένου που αυτή την φορά χρησιμοποιεί σαν όχημα τον Κάρολο Παπούλια για να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς του.
Ακούμε, λοιπόν τα πολιτικά παπαγαλάκια των αστών να ξορκίζουν το ενδεχόμενο νέων εκλογών μιλώντας ότι θα φέρει .. καταστροφές και συμφορές, σαν πρόσχημα για να περάσουν τις μεθοδεύσεις τους. (Το πόσο βαρύτητα έχουν αυτοί οι ισχυρισμοί τους το διαπιστώνουμε αρκεί να θυμηθούμε ότι μόλις πριν μερικές μέρες από τις τελευταίες εκλογές ακούγαμε τον Α. Σαμαρά να μας λέει ότι το κόμμα του αν δεν αποκτούσε αυτοδυναμία θα επιδίωκε πάλι εκλογές).

Και δεν θέλουν νέες εκλογές γιατί διαπίστωσαν ότι οι τρομοκρατικοί εκβιασμοί των αστικών κομμάτων στο εκλογικό σώμα δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, αφού παίρνουν υπ’ όψιν τους τα εφιαλτικά γ’ αυτούς τελευταία εκλογικά αποτελέσματα. Αυτό και με δεδομένο τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα που δείχνουν τον Σύριζα να εκτοξεύεται σε ποσοστά σε περίπτωση νέων εκλογών τους κάνει να έχουν εφιάλτες.

Πάνε να στήσουν λοιπόν ένα νέο πραξικόπημα σύμφωνα απ’ ότι λένε δημοσιογραφικές πληροφορίες. Σύμφωνα μ’ αυτές σήμερα το απόγευμα μετά την συνάντηση που θα έχει ο Κ. Παπούλιας με τους Βενιζέλο, Σαμαρά και Κουβέλη –ο Τσίπρας αρνήθηκε να λάβει μέρος- ο πρόεδρος της δημοκρατίας θα απευθύνει δραματικό διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό αναγγέλλοντας ότι ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ-ΔΗΜΑΡ συμφώνησαν να στηρίξουν «κυβέρνηση προσωπικοτήτων» αποτελούμενη από άτομα «εγνωσμένου κύρους» που δεν θα ανήκουν σε πολιτικά κόμματα. Μια κυβέρνηση που θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 6 μηνών και θα κληθεί να υλοποιήσει όσα έχει επικαλεστεί στις δηλώσεις του ο Φ. Κουβέλης και συμφώνησαν Σαμαράς και Βενιζέλος.

Χωρίς να θεωρούμε ότι έχουν απόλυτη βασιμότητα αυτές οι πληροφορίες –τις μετέδωσε αρχικά ο Ι. Χασαπόπουλος στο χθεσινό νυχτερινό δελτίο του Mega και τις επαναλαμβάνουν με κάποιες παραλλαγές ραδιοφωνικοί σταθμοί- αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι ένα καραμπινάτο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ώστε να βρει καιρό να ανασυγκροτηθεί το αστικό πολιτικό σκηνικό (αν το κατορθώσει τελικά).
http://tsak-giorgis.blogspot.

Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2012/05/blog-post_6212.html#ixzz1uripRt1j

Δεν υπάρχουν σχόλια: