Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Γραμμή για Σύριζα δίνει η Άγκυρα ...Συνάντηση Τσίπρα με τον Τουρκοπρόξενο !



 Εντολή : “Τούρκος ψηφίζει Τούρκο”.
Σαφή και συντεταγμένη μετακίνηση της μειονοτικής ψήφου στη Θράκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Συμμαχία αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου, προκαλώντας προβληματισμό, καθώς... οι επιλογές αυτές συνδέονται συνήθως με την κεντρικότερη στρατηγική που διαμορφώνει το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.
Ο φιλόδοξος στόχος της μειονοτικής ηγεσίας ήταν να εκλεγούν, εν μέσω πολιτικής κρίσης στη.....
χώρα που ακόμη και καθεμία ψήφος βουλευτή μπορεί να είναι χρήσιμη για τη διαμόρφωση κυβερνητικών πλειοψηφιών, ακόμη και τέσσερις μουσουλμάνοι βουλευτές. Στην Ξάνθη το παιχνίδι, αν και παίχτηκε στο παρασκήνιο, ήταν προφανές.

Ο κ. Χουσέϊν Ζεϊμπέκ, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, με τους 11.006 σταυρούς που συγκέντρωσε όχι μόνο αναδείχτηκε βουλευτής, αλλά χάρισε και ολόκληρο το νομό στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας τα υπόλοιπα κόμματα. Και η διάφορα αυτή φυσικά δεν οφείλεται στο ίδιο το κόμμα, καθώς η επόμενη στο ψηφοδέλτιο του, Β. Κεχαγιά, πήρε μόλις 849 ψήφους. Ο κ. Ζεϊμπέκ στηριζόταν στο παρασκήνιο από όλους τους γνωστούς μηχανισμούς αλλά και τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τ. Μάταντζη, ο οποίος ήθελε να στείλει μήνυμα και στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα ότι η ψήφος της μειονότητας είναι «καθοδηγούμενη» και συμπαγής. Εντυπωσιακά είναι, όμως, και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της σταυροδοσίας στην Ξάνθη.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Μ. Μπουρχάν συγκέντρωσε 1.778 σταυρούς, υπολειπόμενος μόλις 250 σταυρούς από τον Δ. Σαλτούρο, ο οποίος και εξελέγη τελικά βουλευτής. Ο μηχανισμός είχε δουλέψει, όμως, ιδιαίτερα για τη Δημοκρατική Συμμαχία και ο υποψήφιος της Τ. Χατζημεμίς συγκέντρωσε 2.783 ψήφους, οπότε η εκλογή του θα ήταν δεδομένη αν το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη είχε εισέλθει στη Βουλή. Από μια πρώτη εκτίμηση των αποτελεσμάτων, πάντως, φαίνεται ότι η μειονότητα, η οποία συντεταγμένα είχε ταχθεί στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ επί Γιώργου Παπανδρέου, τώρα βρίσκει παράλληλα στηρίγματα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΔΗΣΥ, που, ελλείψει ισχυρών χριστιανικών υποψηφιοτήτων, «παραδίδονται» στους στηριζόμενους από τους μηχανισμούς μουσουλμάνους υποψηφίους.

Με τον τρόπο αυτό, βεβαίως, όχι μόνο δεν προωθούνται ο απογαλακτισμός και η απεξάρτηση της μειονότητας από το τουρκικό προξενείο, αλλά αντιθέτως ακόμη και ελληνικά κόμματα γίνονται πλέον ευάλωτα έναντι του τουρκικού προξενείου, καθώς εμφανίζεται να «προσφέρει» σταυρούς και έδρες που στο σημερινό πολυκερματισμένο πολιτικό σκηνικό είναι πολύτιμες όχι μόνο για τα λεγόμενα μικρά κόμματα, αλλά και για τα πάλαι ποτέ μεγάλα...

Σημείωση Ε.Θ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, είχε ιδιαίτερη συνάντηση, προ των εκλογών, με τον νεοτοποθετηθέντα στην Κομοτηνή, Τούρκο Πρόξενο. Τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής, είναι ήδη ορατά. Άλλωστε και οι Μουσουλμάνου ψηφοφόροι που ήρθαν με πούλμαν από Κωνσταντινούπολη, Προύσσα κ.λπ. δήλωναν στον μεθοριακό Σταθμό Κήπων, πως θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια του συνθήματος που κυκλοφόρησε ότι “Τούρκος ψηφίζει Τούρκο”.

 http://elnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: