Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΥΠΕΞ Κύπρου: "Πάνω από 35 δισ. κυβικά το φυσικό αέριο"!


"Οι ποσότητες φυσικού αερίου στην περιοχή μας μπορεί να είναι πολύ περισσότερες", δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών, της Κύπρου Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Νoble Energy την ύπαρξη κολοσσιαίων κοιτασμάτων 35 τρισεκατομμυρίων κυβικών ποδών φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ.
Η κ. Μαρκουλλή σημείωσε χαρακτηριστικά ότι οι εκτιμήσεις της Νoble για 35 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, βρίσκονται εντός των πλαισίων και δικών μας αλλά και προηγουμένων εκτιμήσεων, προσθέτοντας ότι μπορεί να είναι και πολύ περισσότερες.
Ιδιαίτερη σημασία απέδωσε η υπουργός Εξωτερικών και στην πρόσφατη παρουσία της σε παγκόσμιο φόρουμ στην Ουάσιγκτον το οποίο διοργάνωσε η αμερικανο-εβραϊκή επιτροπή. Μια συνάντηση στην οποία προσκεκλημένοι ήταν επίσης οι υπουργοί Εξωτερικών της Γερμανίας και του Καναδά, όπως και ο Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου.
Με το Ισραήλ, επισήμανε απόψε η κ. Μαρκουλλή στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, έχουμε την ίδια αντίληψη για το ρόλο που επιδιώκει η Τουρκία για τον εαυτό της στο χώρο της Μ. Ανατολής: Μια χώρα που καταπατά βάναυσα κυριαρχικά δικαιώματα ενός ανεξάρτητου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: