Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών: Ετοιμάζου ν το ΝΕΟ “ΙΔΙΩΝΥΜΟ”



Σχετικά: Κυβέρνηση Μνημόνιο ΙΙ
Διαβάστε τις 48 σελίδες του νέου μνημονίου του Παπαδήμιου
%25CE%25BC%25CE%25BD%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25BF.jpg
Πολύ λίγες ώρες μας απομένουν για το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών.
Το αποτέλεσμα αυτό θα χαράξει για τα επόμενα χρόνια την πορεία της χώρας μας.
Το “δεν ήξερα”, “μας είπαν ψέμματα”, “μας ξεγέλασαν” και ότι άλλο μπορεί να θεωρηθεί ως άλλοθι και δικαιολογία δεν υπάρχει.
Όσο και εάν προσπάθησαν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ να αποκρύψουν την αλήθεια από τον πολίτη η ενημέρωση για την δανειακή σύμβαση μέσω των μνημονίων έχει έρθει σε γνώση του (βλ. Σχετικά)
mni%2Bmonio.jpgΗ Συντακτική Ομάδα του ιστολογίου μας διεξήγαγε μια έντιμη, ειλικρινή και αποφασιστική ενημέρωση γύρω από το διακύβευμα των σημερινών εκλογών. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί στην ενημέρωση του πολίτη. Εσείς θα το κρίνετε εάν και κατά πόσον το πετύχαμε. Με την σημερινή μας επικοινωνία θέλουμε να επισημάνουμε και ένα ακόμη στοιχείο που δεν έχει γίνει κατανοητό από πολλούς ψηφοφόρους οι οποίοι ταλαντεύονται μεταξύ φόβου και συναισθήματος. Είναι το νέο στοιχείο που θα μπει στην ατζέντα των δανειστών μας από την προσεχή Δευτέρα, εάν και εφόσον επικρατήσουν οι υποστηριχτές του μνημονίου: Μας δώσατε “νωπή εντολή να ολοκληρώσουμε την δανειακή σύμβαση και των “μέτρων του μνημονίου“.Σε αυτήν την περίπτωση ΔΕΝ θα έχει κανείς κανέναν λόγο να πει το αντίθετο. Οι σημερινές εκλογές μπορούν και πρέπει να ανατρέψουν αυτή την λογική και να καταργήσουν κάθε επιχείρημα τους.%25CE%25B5%25CE%25BE%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25B1.jpg
Επισημαίνουμε ότι, μετά από ασφαλείς πληροφορίες μας έχουν ετοιμάσει και “ΙΔΙΩΝΥΜΟ” [Ειδικότερα όμως ιδιώνυμοχαρακτηρίστηκε το αδίκημα της εφαρμογής ιδεών που αποσκοπούν στην δια βιαίων μέσων ανατροπή του κοινωνικού καθεστώτος όπως αυτό ορίστηκε από τονΝ.4229/1929] . Το οποίο θα λέει απλά κάθε αντίδραση στην εφαρμογή του μνημονίου θα είναι ποινικό αδίκημα και θα διώκεται αυτεπάγγελτα. Το εάν θα ισχύσουν οι ίδιες ποινές με αυτές του Ν.4229/1929 θα δείξει!!! Άρα τώρα γνωρίζουμε και έχουμε την γνώση. Κάθε απομάκρυνση από την κάλπη (ταμείου) δεν θα έχει καμία δικαιολογία (και δεν θα αναγνωρίζεται).Τώρα ξέρεις… Σε σένα απομένει να πράξεις το αυτονόητο!!!Νάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: