Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Κοιμητήρια στη Θεσπρωτία θέλουν τώρα οι Τσάμηδες…

…για να αναπαύονται κοντά στους «προγόνους» τους…
Νέα απίστευτη πρόκληση των Τσάμηδων… Θέλουν να θάβονται στηΘεσπρωτία, όπου υπάρχουν, όπως λένε, οι τάφοι των παππούδων τους και των προππαπούδων τους! Προσπαθούν με πλάγιες και ύπουλες μεθόδους, να εδραιώσουν ιστορικά τις διεκδικήσεις τους σε βάρος της Θεσπρωτίας.  
Ο πρόεδρος του Τσάμικου κόμματος Σπετίμ Ίντριζι, ανέφερε: «Εμείς αγωνιζόμαστε για περισσότερα, για το δικαίωμα ώστε οι τάφοι των παππούδων και προπαππούδων μας που παραμένουν έρμοι και χωρίς φροντίδα στα εδάφη της Τσαμουριάς, να είναι το μέρος που θα αναπαυθούμε και μεις, όταν ο Κύριος μας καλέσει κοντά του…».
Και διευκρίνισε στη συνέχεια ότι το «τσάμικο» δεν είναι μόνο οι διεκδικήσεις των περιουσιών: «Το τσάμικο ζήτημα δεν είναι τόσο στενό όσο το παρουσιάζεται. Είναι αλήθεια ότι το ζήτημα των Αλβανών της Τσαμουριάς περιέχει και το θέμα των ιδιοκτησιών, δεν μπορώ όμως να δεχτώ πως αυτό είναι το τσάμικο ζήτημα. Εγώ  πρώτος δεν μπορώ να δεχθώ τον περιορισμό του θέματος αυτού…».
Το ίδιο προκλητική, όσο και η αρχή, η κατάληξη των δηλώσεών του: «Εμείς ζητούμε ώστε σχεδόν η τριαντακονταετής γενοκτονία από το 1913 έως το 1944 και που συνεχίζει και σήμερα… να έχει ένα όνομα, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (στο πρωτότυπο με κεφαλαία) και το ελληνικό κράτος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη γι’ αυτό που έγινε στα συμφραζόμενα εκείνης της εποχής…».
Από τα πράγματα επιβάλλεται το ελληνικό κράτος να δώσει άμεσα αποστομωτική απάντηση στους παραχαράκτες της ιστορίας. [Ηλίας Μάκος, Πηγή]

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: