Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ προωθεί υποχρεωτική ηλεκτρονική ταυτότητα διαδικτυακής πλοήγησης!



 ImageTα νέα από το παγκόσμιο "φακέλωμα" δεν είναι καθόλου καλά. Καταφθάνουν κάθε μέρα νέες "υπέροχες" νεοταξικές προσπάθειες εκμηδενισμού της προσωπικής ζωής μας. Διαβάστε με πολύ προσοχή το ακόλουθο άρθρο. "Ενώ η διεθνής συνθήκη ACTA και το νομοσχέδιο CISPA των ΗΠΑ προετοιμάζουν το σκηνικό για το φίμωμα του διαδικτύου, κάποιοι τεχνοκράτες εργάζονται υπερωρίες για να βρουν έναν τρόπο να μας εντοπίζουν εύκολα, έτσι ώστε όλες οι ηλεκτρονικές δραστηριότητές μας να παρακολουθούνται στενά και θα είναι υπό έλεγχο.


Η Ευρωπαϊκή Ένωση κινείται τώρα προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός υποχρεωτικού συστήματος ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους πολίτες της ΕΕ που θα εφαρμοστεί σε όλη την Ευρώπη. Το σύστημα θα οδηγήσει σε τυποποίηση που θα ισχύει για την χρήση του διαδικτύου και από εταιρείες και από ιδιώτες, και θα αφορά τον έλεγχο της ταυτότητας των χρηστών μέσω μιας συνηθισμένης "ηλεκτρονικής υπογραφής". Μια απλή επικύρωση ταυτότητας θα εγγυάται την πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε ηλεκτρονικά δεδομένα και τις περισσότερες εφαρμογές του ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια προσπάθεια θέσπισης ενός συστήματος που θα ισοδυναμεί με το "χάραγμα του Θηρίου" και πίσω από το φιλόδοξο αυτό σχέδιο βρίσκεται ένα εξέχον μέλος της Λέσχης Βilderberg.


H Neelie Kroes φέρει τον τίτλο της "επιτρόπου για την Ψηφιακή Ατζέντα" της ΕΕ. Έχει φέρει το νομοσχέδιο στην Ευρωβουλή, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα προωθήσει, όπως γράφει στην εισήγησή της, "την θέσπιση εναρμονισμένων ηλεκτρονικών υπογραφών, ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και υπηρεσιών ηλεκτρονικής πιστοποίησης σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ".


Η εμβέλεια της ρύθμισης αυτής θεωρείται βέβαιο ότι θα επεκταθεί με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα μετά την αντίσταση εκ μέρους αρκετών χωρών της ΕΕ στην κατάφωρη παραβίαση του αστικού δικαίου και των δικαιωμάτων των πολιτών σε ό,τι αφορά την υποχρεωτική χρήση ταυτότητας για διάφορες δραστηριότητες. Τα μέτρα αυτά θυμίζουν έντονα νομοθεσίες που είχε προωθήσει το ναζιστικό καθεστώς της Γερμανίας. Ο λαός τότε τις αποκαλούσε απλά "τα χαρτιά σας παρακαλώ" και άνοιξαν τον δρόμο για την επιβολή του τυραννικού καθεστώτος των Ναζί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΕurActiv , η Neelie Kroes σχεδιάζει αργότερα, όπως η ίδια γράφει στην εισήγησή της "να διευρυνθεί το πεδίο εφαρμογής της παρούσας οδηγίας, ώστε να συμπεριλαμβάνει και βοηθητικές υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας που θα συμπληρώνει τις ηλεκτρονικές υπογραφές, όπως είναι οι ηλεκτρονικές σφραγίδες, η ημερομηνία / ώρα της σφραγίδας, κ.λ.π.", ενώ παράλληλα θα καταβάλλονται προσπάθειες να επεκταθεί η ισχύς αυτών των μέτρων και σε χώρες εκτός της ΕΕ.


Το νέο αυτό σύστημα, που παραπέμπει άμεσα στον "Μεγάλο Αδελφό" του Όργουελ, θα εφαρμοστεί πρώτα στην Ευρώπη και αργότερα θα προωθηθεί στην Βόρειο Αμερική και σε άλλες περιοχές του πλανήτη, καθώς ο κόσμος οδηγείται σταδιακά προς την κατεύθυνση μιας κοινωνίας όπου δεν θα υπάρχει τυπωμένο χρήμα και θα ελέγχεται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά, στο όνομα των "ασφαλών και επαληθεύσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων", και φυσικά, στο όνομα της "ασφάλειας". Το ότι το σύστημα αυτό θα είναι εντελώς διάτρητο και ευάλωτο στην πειρατεία των ταυτοτήτων και ότι θα οδηγήσει σε μαζικές και γρήγορες πλαστογραφήσεις δεν δείχνει να απασχολεί κανέναν. Ειδικά στην περίπτωση της Ευρώπης, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε ό,τι αφορά "στη δημιουργία μιας πραγματικά λειτουργικής ενιαίας αγοράς", που παραμένει μέρος του ευρύτερου στόχου της ΕΕ, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η ΕΕ παραπαίει και οδηγείται στο χάος.


Η Neelie Kroes έχει στο ενεργητικό της πλούσια δράση ως μέλος της Λέσχης Bilderberg, αφού συμμετέχει ανελλειπώς στις συνόδους της λέσχης από το 2005 έως σήμερα. Το όνομά της εμφανίστηκε στον επίσημο κατάλογο της συνόδου της λέσχης το 2006 στην Οτάβα του Καναδά, καθώς και του 2007 στην Κωνσταντινούπολη, του 2008 στο Σαντιγύ της πολιτείας Βιρτζίνια, του 2009 στη Βουλιαγμένη, και του 2010 στο Σίτγες της Ισπανίας, όπου συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Το 2011, ωστόσο, η Kroes προσήλθε στην σύνοδο της Bilderberg στο St Moritz της Ελβετίας με ένα νέο τίτλο. Ήταν η επίτροπος της ΕΕ για την Ψηφιακή Ατζέντα, γεγονός που προφανώς δικαιολογεί την σημερινή προώθηση της εν λόγω ημερήσιας διάταξης, η οποία για τους ενημερωμένους δεν ήταν καθόλου απροσδόκητη.


Και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η προσπάθεια της Kroes θα βρει ανταπόκριση κατά τη διάρκεια της συνόδου της λέσχης για το 2012, σε λίγες ημέρες.

Του Aaron Dykes
για το ιστολόγιο Prison Planet

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: