Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Γερμανικός Τύπος: "Η Ελλάδα ο τάφος της πολιτικής της Α.Μέρκελ"


Εκτός από αλαζονεία το χθεσινό απίστευτο αίτημα  της Γερμανίδας καγκελάριου Α.Μέρκελ προς τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, έδειξε και κάτι άλλο: Την απόλυτη αδυναμία της Γερμανίας να εκβιάσει ελληνική έξοδο από το ευρώ.
Μια αδυναμία που την οδηγεί σε «ψυχολογικές επιχειρήσεις» του τύπου «κάντε δημοψήφισμα για το αν θέλετε να μείνετε στο ευρώ», τις οποίες μάλιστα τις διαψεύδει εν συνεχεία με περίσσιο θράσος, αλλά και αυτό στο πλαίσιο των επιχειρήσεων αυτών είναι: Δημιουργείται σύγχυση η οποία είναι υπέρ των δυνάμεων του Μνημονίου, θεωρούν στο Βερολίνο.
Και όλα αυτά εν όψει της έλευσης στην εξουσία αντιμνημονιακών δυνάμεων, οπότε και θα συμβεί για πρώτη φορά το αδιανόητο για τους Γερμανούς: Κάποιος θα τους βάλει στη θέση τους και δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα για να το αποτρέψουν, αφού οι ανοησίες περί «αποβολής της εξόδου από το ευρώ» είναι καλές να χρησιμοποιούνται από τους εγχώριους κεκράχτες των «μεγάλων» ΜΜΕ που βιώνουν λάθρα εντός του pay-roll της τρόϊκας και των «μαύρων ταμείων» του ΔΝΤ στην Αθήνα, (κάποια στιγμή θα ανοίξουμε αυτό τον φάκελο), αλλά απλά δεν ισχύουν.
Κανείς δεν μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την ευρωζώνη, αν η Ελλάδα δεν θέλει να βγει από την ευρωζώνη και αυτό το ξέρουν καλά. Ακόμα και στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί το «υπέρτατο όπλο», η ΕΚΤ και παύσει να εγγυάται τα ελληνικά δάνεια, ακόμα και τότε οι πρώτοι που θα πληγούν ως αποτέλεσμα της έλλειψης ρευστότητας είναι η ίδια η … ΕΚΤ που έχει εγγυηθεί δάνεια δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ και εν συνεχεία οι τράπεζες των χωρών της ευρωζώνης οι οποίες δεν θα εισπράξουν τα λεφτά τους.
Κατά τα λοιπά η Ελλάδα θα είναι μία χώρα ΕΝΤΟΣ ευρώ που θα έχει κηρύξει πτώχευση (ΗΔΗ έχει κηρύξει πτώχευση και τεχνικά από τις 12 Μαρτίου 2012 που ίσχυσε το PSI) και θα κινείται αυστηρά με τα ευρώ που της αναλογούν, χωρίς δυνατότητα δανείων από τις χώρες της ευρωζώνης.
Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές, αλλά εν πάση περιπτώσει η Γερμανία δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη. Ούτε να την αποβάλει, ούτε νε την εκδιώξει, ούτε να την αναγκάσει να φύγει. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα μιλούσαμε σα … να πυροβολούσε τα πόδια της: Ελληνική ευρωέξοδος ίσον καταστροφή της ευρωζώνης.
Η Α.Μέρκελ όλα αυτά τα ξέρει. Και αναλώνεται σε ανόητες και αλαζονικές «ψυχολογικές επιχειρήσεις» μπας και βοηθήσει τους εγχώριους συνεργάτες της, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, την ΔΗΣΥ κλπ να κερδίσουν τις εκλογές.
Μάταιος κόπος: Ήδη η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα στοιχηματίζει υπέρ της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και συνολικής ενίσχυσης των αντιμνημονιακών…
Συν το γεγονός ότι η «ελληνική ήττα» της Ε.Μέρκελ θα έχει για την Γερμανία τα ίδια αποτελέσματα που είχε η, σχεδόν,  επί δύο μήνες αντίσταση των Ελλήνων σε ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη στον Β’Π.Π.: Αυτοί οι δύο μήνες έλειψαν τραγικά στον Χίτλερ στην εκστρατεία στην Ρωσία. Όταν έφτασε στις πύλες της Μόσχας, είχε φτάσει ο βαρύς χειμώνας που θέρισε τις γερμανικές στρατιές με την λινές στολές…
Η Berliner Zeitung, με αφορμή την «ελληνική περίπτωση» γράφει σήμερα άρθρο με τίτλο «Η Μέρκελ μπαίνει στο περιθώριο διεθνώς. Η Ελλάδα αποδεικνύεται ο τάφος της πολιτικής της»…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: