Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Ο Σόιμπλε εκβιάζει τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ


Είναι προκλητικοί, επεμβαίνουν στις εκλογές και απειλούν με ανοησίες που δεν ισχύουν. Μιλάμε για τους Γερμανούς και τον Σόιμπλε. "Η νέα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί τις υπάρχουσες δεσμεύσεις", δήλωσε την Παρασκευή ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν συνέπειες.

Συγκεκριμένα, σε ομιλία του στην πόλη της Κολωνίας είπε, ότι αν η Ελλάδα εκλέξει μια πλειοψηφία η οποία δεν θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις, θα πρέπει να δεχτεί και τις συνέπειες και πρόσθεσε ότι "η συμμετοχή στην ΕΕ είναι μια εθελοντική απόφαση". Αυτό το τελευταίο ειδικά, ήταν μία κούφια απειλή...

Όπως μεταδίδει το Reuters, ίδιος, επανέλαβε ότι η ισπανική κυβέρνηση βρίσκεται στο σωστό δρόμο αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο και τόνισε ότι η οικονομική πολιτική της Γερμανίας δεν θα επηρεαστεί από το αποτέλεσμα των γαλλικών και των ελληνικών εκλογών. Πάντως η βλακεία περί ΕΕ απευθύνεται σε αφελείς. Τι σημαίνει ότι είναι εθελοντική η συμμετοχή; Μήπως δεν συμμετέχει εθελοντικά και η Βρετανία και μάλιστα διατηρώντας το νόμισμά της και αρνούμενη να δεχθεί το τελευταίο δημοσιονομικό σύμφωνο; Εδώ όχι η ΕΕ αλλά η Ευρωζώνη και δεν υπάρχει τρόπος εξόδου...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: