Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Τα μάτια της γάτας μπορούν να λένε την ώρα !


Οι γάτες είναι κάτι περισσότερο από εκπληκτικά ζώα. Το παρακάτω κείμενο που εμφανίζεται στο βιβλίο Chinese Empire (Η Αυτοκρατορία της Κίνας, 1854) του Abbe Huc, ενός Γάλλου ιεραπόστολου στην Κίνα και στο Θιβέτ δίνει στις γάτες ένα επιπλέον, όχι και τόσο γνωστό χαρακτηριστικό. Λέτε να είναι αλήθεια; Πολύ πιθανόν. Αναφέρει λοιπόν ο Huc:
«Μία μέρα, καθώς πηγαίναμε να δούμε κάποιες οικογένειες χριστιανών Κινέζων αγροτών, συναντήσαμε μία φάρμα όπου βρισκόταν ένας νεαρός. Τον ρωτήσαμε καθώς τον προσπεράσαμε αν ήταν κιόλας μεσημέρι. Εκείνος σήκωσε το κεφάλι του, κοίταξε τον ήλιο, αλλά ήταν κρυμμένος πίσω από κάτι παχιά σύννεφα και δεν μπορούσε να μας πει την ώρα. «Ο ουρανός είναι τόσο συννεφιασμένος,» είπε «αλλά περιμένετε μία στιγμή.» Και αφού τελείωσε την κουβέντα του, έτρεξε προς στη φάρμα και μετά από μερικά λεπτά γύρισε πίσω κρατώντας μία γάτα στα χέρια του.
«Κοιτάξτε, εδώ,» είπε. «Δεν είναι ακόμα μεσημέρι,» και μας έδειξε τα μάτια της γάτας κατεβάζοντας κάτω τα βλέφαρά της με τα χέρια του. Κοιτάξαμε τον νεαρό με έκπληξη, αλλά φαινόταν να μιλούσε πολύ σοβαρά. «Πολύ καλά,» είπαμε «σε ευχαριστούμε» και συνεχίσαμε το δρόμο μας.
Μόλις φθάσαμε στον προορισμό μας, σπεύσαμε να ρωτήσουμε τους χριστιανούς φίλους μας αν μπορούσε να πει κάποιος τι ώρα είναι αν κοιτάξει τα μάτια μιας γάτας. Φάνηκαν να εκπλήσσονται στο άκουσμα της ερώτησης· καθώς δεν υπήρχε κίνδυνος να παραδεχθούμε ότι είχαμε άγνοια, τους διηγηθήκαμε τι μας είχε συμβεί πριν λίγη ώρα. Αυτό ήταν που χρειαζόταν και οι φίλοι μας άρχισαν να κυνηγούν όλες τις γάτες της γειτονιάς.
Μας έφεραν τρεις-τέσσερεις και μας εξήγησαν με ποιο τρόπο τις χρησιμοποιούν για να λένε την ώρα. Ανέφεραν ότι οι κόρες στα μάτια τους γίνονταν ολοένα και πιο λεπτές όσο η μέρα προχωρούσε και στις 12 το μεσημέρι γίνονταν τόσο λεπτές όσο μία λεπτή τρίχα μαλλιών. Μετά τις 12 το μεσημέρι οι κόρες διαστέλλονταν πίσω
Όσο παράξενη και αν ακούγεται η ιστορία είναι αλήθεια ότι οι κόρες των ματιών της γάτας αλλάζουν μέγεθος μέσα στη μέρα, φαινόμενο που συνεπάγεται με την ένταση του φωτός. Η ίδια παράδοση συναντάται και σε ιστορίες από την Ιαπωνία. Την επόμενη φορά που δεν θα έχετε ρολόι κοιτάξτε τα μάτια της γάτας σας.
Διάβασε επίσης:
Η Διττότητα του Χρόνου
Ο J.P. Garnier Malet γράφει ότι: «Συνδεδεμένος με ένα κύκλο της ηλιακής δραστηριότητας και μια ουσιώδη ιδιότητα του χρόνου, μια «Διττότητα» μας κάνει να ζούμε σε δύο διαφορετικούς χρόνους, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την δυνατότητα να προλαμβάνουμε το καλύτερο μας μέλλον και να διαλέγουμε τις πιο ευνοϊκές στιγμές για κάθε μια από τις πράξεις μας». Το σώμα μας είναι υποχρεωμένο να ακολουθεί αυτές τις εντολές που έρχονται πέρα από το παρόν για να επιτυγχάνει την ζωτική του ισορροπία και αυτό συμβαίνει ενστικτωδώς και τέλεια στα ζώα και στα μικρά παιδιά.
Μυστική Ανθρώπινη Εξέλιξη. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής του μέσου δυτικού, αλλάζει την περιφέρεια, το ύψος, τους μύες, τα κόκαλα, τις ορμόνες και τα αγγεία μας. Πολλές από αυτές τις διάφορες μεταβολές που ήδη διαπιστώνονται, είναι βέβαιο ότι έχουν γενετική προέλευση, και αποτελούν δείγματα μιας πρόσφατης μικρο-εξέλιξης που είναι ενεργή.Άλλες αλλαγές θεωρούνται μάλλον προσωρινές, και ίσως θα εξαφανίζονταν γρήγορα αν θα επιστρέφαμε ξανά σε ένα πρωτόγονο περιβάλλον.
Βλέπεις με τον Εγκέφαλο
Ο Νους του ανθρώπου και ειδικά ο Νους του μορφωμένου ανθρώπου, είναι προγραμματισμένος από ένα σύστημα -ισμών και μια συγκεκριμένη σειρά λέξεων, που βασίζεται πάνω σε μία απόλυτα κατευθυνόμενη, ελεγχόμενη αντίληψη για τη φύση του κόσμου υλικού ή άυλου. Του δίνουν με τρομακτικά απόλυτη ακρίβεια ένα στάνταρ σύστημα αξιών για να σκεφτεί, και αυτές οι σκέψεις δημιουργούν τον κόσμο που “βλέπει”.
Το Γέλιο Είναι Ζωή
Είναι μυστικό, μην το πεις πουθενά: Υπάρχει μια κατάσταση που λέγεται ‘ομαδοποίηση’ και μια άλλη που λέγεται ‘διαφοροποίηση’. Ο υγιής πνευματικά άνθρωπος μπορεί να τις ξεχωρίζει και να δρα αναλόγως. Αυτό σημαίνει πως δεν ταιριάζουν όλα με όλα, υπάρχουν διαφορές και ομοιότητες σε κάθε περίσταση ή κατάσταση. Η διαφοροποίηση είναι μια ανώτερη πνευματική ικανότητα. Δεν μπορείς να γελάς σε μια κατάσταση που δεν είναι αποδεκτό, αλλά δεν υπάρχει λόγος και να κλαίς, μπορείς να γελάς εσωτερικά και εξωτερικά να είσαι σοβαρός όπως αρμόζει στην περίπτωση.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: