Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Γερμανοί...Με λάθος λαό τα βάλατε...



Εμείς διαλύσαμε την Ιερά Συμμαχία, εμείς θα διαλύσουμε και το παραμυθάκι της ΕΕ.

Σωτήριον έτος 1815. Στο Παρίσι στις 26 του Σεπτέμβρη οι αυτοκράτορες της Αυστρίας και της Πρωσσίας (τα δυο αυτά κράτη σήμερα -τυχαία- αποτελούν τη Γερμανία) και της Ρωσίας υπογράφουν υπο πλήρη μυστικότητα αρχικά την τριμερή συνθήκη που ονομάστηκε ''Ιερά Συμμαχία''. Στόχος της ήταν η καταστολή απο τους αυτοκράτορες κάθε είδους επαναστατικού κινήματος στην Ευρώπη μετά τη Γαλλική Επανάσταση. Την πρωτοβουλία της δημιουργίας είχε ο Τσάρος Αλέξανδρος και το όνομα ''Ιερά'' δόθηκε με πρόθεση την χριαστιανική αλληλεγγύη - συνένωση των Ευρωπαϊκών λαών. Ο προάγγελος της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σήμερα, δυο αιώνες σχεδόν μετά απο την δημιουργία της Ιεράς Συμμαχίας, μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω απο την Ελλάδα. Τότε, όπως και τώρα, οι Γερμανοί έχουν στρέψει το βαρβαρο βλέμμα τους στην κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού θέλοντας να μας λυγίσουν και να μας υποδουλώσουν. Προφανώς ξεχνούν εύκολα... Και τότε προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καταστείλουν την Επανάσταση του '21, καταδικάζοντάς την αρχικά, όμως μετά τη διεθνή κατακραυγή αλλά και την αλληλεγγύη χιλιάδων φιλελλήνων απο δεκάδες χώρες, οι οποίοι πολέμησαν και έχασαν τη ζωή τους σε αμέτρητες μάχες -όπως στο Πετα- στο ιερό έδαφός μας, απελευθερωθήκαμε και εκθεμελιώσαμε την συμμαχία των Γερμανών.

Εμείς ήμασταν οι ίδιοι που πολεμώντας σαν Έλληνες ανακόψαμε την επέλαση του Γ' Ράιχ, το οποίο με την ίδια τακτική αλλά με διαφορετικά μέσα επιχείρησε για ακόμα μια φορά την Ευρωπαϊκή ενωποίηση υπο την σκέπη του, έχοντας πάντα κατα νου το ίδιο αποτέλεσμα.

Έτσι και σήμερα που οι απόγονοί του έρχονται κανά πάνοπλοι, κάνοντας οικονομικό πόλεμο αυτή τη φορά, με σκοπό να μας σύρουν σκλάβους στα εργοστάσιά τους και στέλνουν ως αυτοκράτορες τελεσίγραφα στον Πρόεδρο της ανύπαρκτης Δημοκρατίας, κι εκείνος σαν γνήσιος ραγιάς δεν της έδωσε μιαν απάντηση όμοια με του Λεωνίδα, του Ευρυβιάδη, του Ιωάννη Μεταξά ή του Καραϊσκάκη, αρκέστηκε να ψελλίσει μισόλογα ενώ κρατούσε στα χέρια του το όπλο που θα εξόντωνε την Ευρωπαϊκή Σιωνιστική Ενωποίηση.

Είναι αλήθεια, τρέμουν την αποχώρησή μας. Κοιμούνται και ξυπνούν με αυτό τον εφιάλτη, οτι θα φύγουμε απο το χάρτινο κάστρο τους και θα παρασύρουμε όπως πάντα όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς στην απελευθέρωση απο τον ζυγό των απογόνων των ναζί. Όλη η Ευρώπη εμάς κοιτάει...

Εφαρμόζουν τον τελειότερο μηχανισμό καταστολής μέχρι να μας ισοπεδώσουν ηθικά, πολιτισμικά και εθνικά. Αυτοί οι τέως βάρβαροι θεωρούν οτι έχουν να κάνουν με όμοιούς τους... Όλοι μας κοιτούν για να μπορούν να σκέφτονται οτι έχουν ελπίδες διοτι όσο αντέχουν οι Έλληνες μπρούν όλοι να ελπίζουν... Εμείς κύριοι κρίναμε πάντοτε κάθε είδους πόλεμο, εμείς ορίζαμε τη μοίρα σας γιατι αυτή είναι η αποστολή μας οπότε δεν μένει παρα να σας απαντήσουμε τούτο:


Κάποιος απ τους αρχαιους μας προγόνους είπ娔Πάσα διαφωνία μεταξύ Ελλήνων, είναι διαφωνία μεταξύ ηρώων”. Σήμερα σας λέμε το ίδιο κι ας είμαστε φτωχοι,ματωμένοι,ρακένδυτοι. Μην μπαίνετε λοιπόν ανάμεσά μας,φευγάτε μέσα απ’τα πόδια μας. Οσα ανδρείκελα κι αν ευρεθούν να σας υπηρετήσουν δε θα επιτύχετε.Εφόσον αυτός ο τόπος βγάζει Κολοκοτρώνηδες,έχετε χαμένο το παιχνίδι. Θέλετε να με καταδικάσετε.Γιατι;Γιατί είμαι και θα είμαι ένας ανυπάκουος.Γιατι εσείς έχετε ανάγκη από σκυμμένα κεφάλια.


Θέλετε την Ελλάδα, το τελευταίο και ισχυρότερο οχυρό της Ευρώπης;; Ακούστε κάτι γνώριμο: τα οχυρά δεν παραδίδονται, καταλαμβάνονται.

Μαύρος Καβαλάρης

http://olikiantistasi.blogspot.com/2012/05/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: