Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Οι Ιππότες του Ποσειδώνος


Σύμφωνα με τον Robert Charroux , περίπου το 1950 η «Τρίτη Σκοτεινή Δύναμη» αναγεννήθηκε και έφτιαξε τον πυρήνα της από μια Μυστική Εταιρεία που αποκαλείται «Ιππότες του Ποσειδώνος» ! Ο σκοπός του group – το οποίο αποτελούνταν από 15.000 μέλη ήταν κρυμμένος πίσω από κάποιες σπορ δραστηριότητες, ειδικά τις καταδύσεις.
Υπήρχε επίσης το κομμουνιστικό αντίγραφο του group που ήταν βασισμένο στο ίδιο μοντέλο. Ο καπετάνιος El Sol (Coustellier)’s και η εφημερίδα «France-Hebdo» έγραψε για αυτό το 1948 !
Μια άλλη Γαλλική εφημερίδα, η «France-Dimanche» με διευθυντή τον Guy Goujon , τότε έγραψε για την «τρίτη σκοτεινή δύναμη» στην έκδοση του φύλλου 149 στις 10 Ιουλίου 1949.
Όλα αφορούσαν στην κατασκευή ενός νέου τύπου ανθρώπου του «Homo Aquaticus».
Κατά την διάρκεια του1962 στην Διεθνή Συνάντηση των Aquatics, ο sir Wavelle Wakefield ανέφερε ένα έργο που ξεκίνησε το 1960, όταν Γάλλοι δύτες και ο Oscar Gugen αντιπροσωπεύοντας την World Confederation of Underwater Activities ( WCUA ) σήκωσαν μια μπλε σημαία στον ωκεανό, στην διαδρομή Le Havre-NewYork, ισχυριζόμενοι μια σιωπηλή κυριαρχία πάνω στα θαλασσινά νερά.
Η επιχείρηση «Homo Aquaticus»ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1962 αφότου ο Jacques-Yves Cousteau το ανακοίνωσε επίσημα …
Το 1962 Γερμανοί και Ιάπωνες δύτες έγιναν εθελοντές σε εγχειρήσεις που τους έκαναν αμφίβιους !
Ακριβώς όπως έγινε στο Εργαστήριο Φυσιολογίας του Βερολίνου το 1937-38 που μέλη των SS έκαναν εγχειρήσεις στην καρδιά στους αδένες και τον εγκέφαλο για τον ίδιο σκοπό … την δημιουργία του «»Homo Aquaticus» .
Οι περισσότερες από αυτές τις εγχειρήσεις το 1938 κατέληξαν τραγικά. Τα ντοκουμέντα και οι φωτογραφίες αυτών των πειραμάτων πέρασαν στην κατοχή του καθηγητού Lecerf ενός ειδικού γραφολόγου από το Lisle-sur-Tarn.
Ακόμη ένας ελευθεροτέκτων συγγραφέας ο Ρουμάνος Paul Stefanescu συνδυάζει την πληθώρα των σπορ οργανώσεων το 1945 – 1950 , με το μάζεμα νεαρών ανδρών Γερμανών Γάλλων και Ιταλών με το ΣΥΝΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ! Ένα τεράστιο θέμα από μόνο του.
3  4
2  7
Αυτός που επινόησε τον όρο Συναρχία ήταν ο Γάλλος πολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και ιστορικός Αλεξάντερ Σαιντ- Υβ Ντ’ Αλβέιντρ, ο οποίος και επηρεάστηκε απ’ την Πολιτεία του Πλάτωνα για να δώσει μια νέα γαιωπολιτική οπτική στην παράξενη ουτοπία του. Άνθρωπος οραματιστής, πίστευε ότι ήταν ικανός να καταπολεμήσει την πείνα και να ταΐσει τον πληθυσμό της γης με θαλασσινά φύκια, την θρεπτική διατροφική αξία των οποίων είχε πρώτος ανακαλύψει.
Η Επανάσταση του Παλιμπαιδισμού
Με απλά λόγια οτιδήποτε κι αν λατρεύεις είτε το φως είτε το σκοτάδι ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ γιατί απλούστατα δεν υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο. Ο Ήλιος λάμπει στο σκοτάδι του Κοσμικού. Σε ένα Κοσμικό Φωτός δεν θα φαινόταν καν.  Αυτό που θέλω να κάνω κατανοητό –γιατί με διαβάζουν και βλάκες- είναι να μην “καμαρώνεις σαν παγώνι” αν πηγαίνεις στην εκκλησία του θεού, γιατί και οι πιστοί του διαβόλου σε εκκλησία πηγαίνουν, δες την εικόνα πιο κάτω. ΕΣΥ λατρεύεις-προσκυνάς-πιστεύεις-υπακούς-υποτάσσεσαι (διαλέγεις και παίρνεις) στο θεό με κερί και λιβάνι και οι εωσφορικοί με κερί και λιβάνι  λατρεύουν την δικής τους επιλογή, υποταγής-λατρείας. Επιλογή; (XA XA XA στην νιοστή…)
Ψάξε, Ψάξε, Δεν Θα Με Βρεις !
Ο τρόπος επίλυσης ενός προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίζεις στην ζωή σου, βρίσκεται σ’ εκείνον τον τρόπο ζωής που κάνει το πρόβλημα να εξαφανίζεται. (Λούντβιχ Βιτγκενστάιν (Πολιτισμός και αξίες).
“Ψάξε να με βρεις, ξεκίνα να ψάχνεις και δεν θα με βρεις.” Πόσες φορές δεν το είπες όταν ήσουν παιδί και πόσες φορές δεν το άκουσες από τα μικρά της οικογένειας σου, σε μια αυλή κάποια ηλιόλουστη μέρα; Ναι είναι το γνωστό “κλείσε τα μάτια σου να κρυφτώ”, το ανάποδο μέτρημα και η ταυτόχρονη εξαφάνιση στην γρήγορη και ευφυή, αναζήτηση μιας κρυψώνας για τους παίχτες. Ναι είναι το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων, το κρυφτό. Όποτε τα παιδιά παίζουν κρυφτό – ή όποτε οι ενήλικες χάρη στο παιχνίδι της αποστροφής, της κυριαρχίας του εγώ και του δελεασμού κρύβονται ο ένας από τον άλλο, συνειδητά ή ασυνείδητα- το μέσο με το οποίο παίζεται το παιχνίδι είναι ο φόβος και η κρυφή επιθυμία, να μην τους βρει ποτέ κανείς.
Κοσμογονίες- Θεογονίες, Οι Επικρατούσες Θεωρήσεις !
Με τον όρο κοσμογονία, (κόσμος+γίγνομαι) εννοείται στη φιλοσοφία μια θεωρία προέλευσης του σύμπαντος, είτε θρησκευτικού, μυθικού, είτε επιστημονικού χαρακτήρα. Στη μυθολογία ειδικότερα ο όρος γίνεται κατανοητός ως μυθική αφήγηση ή σώμα μύθων που σχετίζεται με τη δημιουργία του σύμπαντος. Διαφέρει από την επιστήμη της κοσμολογίας, ως προς το γεγονός ότι η δεύτερη στοχεύει στην κατανόηση της φυσικής συγκρότησης του σύμπαντος και των νόμων που το κυβερνούν.
Ο Απολλόδωρος ήταν Αθηναίος και έζησε περίπου το 2ο αι. π.κ.ε. Στη Βιβλιοθήκη του κατέγραψε τους μύθους από τις πρώτες θεογονίες έως τα χρόνια του Θησέα. Πολλά από τα έργα του έχουν χαθεί. Ανάμεσά τους και 24 βιβλία Περί Θεών. Διάβασε μια σύνοψη από την κοσμογονία του TERRA PAPERS και σκέψου  διαφορές και ομοιότητες, από τις κοσμογονίες που ήδη διάβασες !
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: