Υπήρχε επίσης το κομμουνιστικό αντίγραφο του group που ήταν βασισμένο στο ίδιο μοντέλο. Ο καπετάνιος El Sol (Coustellier)’s και η εφημερίδα «France-Hebdo» έγραψε για αυτό το 1948 !
Μια άλλη Γαλλική εφημερίδα, η «France-Dimanche» με διευθυντή τον Guy Goujon , τότε έγραψε για την «τρίτη σκοτεινή δύναμη» στην έκδοση του φύλλου 149 στις 10 Ιουλίου 1949.
Όλα αφορούσαν στην κατασκευή ενός νέου τύπου ανθρώπου του «Homo Aquaticus».
Κατά την διάρκεια του1962 στην Διεθνή Συνάντηση των Aquatics, ο sir Wavelle Wakefield ανέφερε ένα έργο που ξεκίνησε το 1960, όταν Γάλλοι δύτες και ο Oscar Gugen αντιπροσωπεύοντας την World Confederation of Underwater Activities ( WCUA ) σήκωσαν μια μπλε σημαία στον ωκεανό, στην διαδρομή Le Havre-NewYork, ισχυριζόμενοι μια σιωπηλή κυριαρχία πάνω στα θαλασσινά νερά.
Η επιχείρηση «Homo Aquaticus»ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1962 αφότου ο Jacques-Yves Cousteau το ανακοίνωσε επίσημα …
Το 1962 Γερμανοί και Ιάπωνες δύτες έγιναν εθελοντές σε εγχειρήσεις που τους έκαναν αμφίβιους !
Ακριβώς όπως έγινε στο Εργαστήριο Φυσιολογίας του
Βερολίνου το 1937-38 που μέλη των SS έκαναν εγχειρήσεις στην καρδιά
στους αδένες και τον εγκέφαλο για τον ίδιο σκοπό … την δημιουργία του
«»Homo Aquaticus» .
Οι περισσότερες από αυτές τις εγχειρήσεις το 1938
κατέληξαν τραγικά. Τα ντοκουμέντα και οι φωτογραφίες αυτών των
πειραμάτων πέρασαν στην κατοχή του καθηγητού Lecerf ενός ειδικού
γραφολόγου από το Lisle-sur-Tarn.
Ακόμη ένας ελευθεροτέκτων συγγραφέας ο Ρουμάνος Paul
Stefanescu συνδυάζει την πληθώρα των σπορ οργανώσεων το 1945 – 1950 , με
το μάζεμα νεαρών ανδρών Γερμανών Γάλλων και Ιταλών με το ΣΥΝΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ! Ένα τεράστιο θέμα από μόνο του.
Αυτός που επινόησε τον όρο Συναρχία ήταν ο Γάλλος
πολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και ιστορικός Αλεξάντερ Σαιντ- Υβ Ντ’
Αλβέιντρ, ο οποίος και επηρεάστηκε απ’ την Πολιτεία του Πλάτωνα για να
δώσει μια νέα γαιωπολιτική οπτική στην παράξενη ουτοπία του. Άνθρωπος
οραματιστής, πίστευε ότι ήταν ικανός να καταπολεμήσει την πείνα και να
ταΐσει τον πληθυσμό της γης με θαλασσινά φύκια, την θρεπτική διατροφική
αξία των οποίων είχε πρώτος ανακαλύψει.
Η Επανάσταση του ΠαλιμπαιδισμούΜε απλά λόγια οτιδήποτε κι αν λατρεύεις είτε το φως είτε το σκοτάδι ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ γιατί απλούστατα δεν υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο. Ο Ήλιος λάμπει στο σκοτάδι του Κοσμικού. Σε ένα Κοσμικό Φωτός δεν θα φαινόταν καν. Αυτό που θέλω να κάνω κατανοητό –γιατί με διαβάζουν και βλάκες- είναι να μην “καμαρώνεις σαν παγώνι” αν πηγαίνεις στην εκκλησία του θεού, γιατί και οι πιστοί του διαβόλου σε εκκλησία πηγαίνουν, δες την εικόνα πιο κάτω. ΕΣΥ λατρεύεις-προσκυνάς-πιστεύεις-υπακούς-υποτάσσεσαι (διαλέγεις και παίρνεις) στο θεό με κερί και λιβάνι και οι εωσφορικοί με κερί και λιβάνι λατρεύουν την δικής τους επιλογή, υποταγής-λατρείας. Επιλογή; (XA XA XA στην νιοστή…)
Ψάξε, Ψάξε, Δεν Θα Με Βρεις !
Ο τρόπος επίλυσης ενός προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίζεις στην ζωή σου, βρίσκεται σ’ εκείνον τον τρόπο ζωής που κάνει το πρόβλημα να εξαφανίζεται. (Λούντβιχ Βιτγκενστάιν (Πολιτισμός και αξίες).
“Ψάξε να με βρεις, ξεκίνα να ψάχνεις και δεν θα με βρεις.” Πόσες φορές δεν το είπες όταν ήσουν παιδί και πόσες φορές δεν το άκουσες από τα μικρά της οικογένειας σου, σε μια αυλή κάποια ηλιόλουστη μέρα; Ναι είναι το γνωστό “κλείσε τα μάτια σου να κρυφτώ”, το ανάποδο μέτρημα και η ταυτόχρονη εξαφάνιση στην γρήγορη και ευφυή, αναζήτηση μιας κρυψώνας για τους παίχτες. Ναι είναι το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων, το κρυφτό. Όποτε τα παιδιά παίζουν κρυφτό – ή όποτε οι ενήλικες χάρη στο παιχνίδι της αποστροφής, της κυριαρχίας του εγώ και του δελεασμού κρύβονται ο ένας από τον άλλο, συνειδητά ή ασυνείδητα- το μέσο με το οποίο παίζεται το παιχνίδι είναι ο φόβος και η κρυφή επιθυμία, να μην τους βρει ποτέ κανείς.
Κοσμογονίες- Θεογονίες, Οι Επικρατούσες Θεωρήσεις !
Με τον όρο κοσμογονία, (κόσμος+γίγνομαι) εννοείται στη φιλοσοφία μια θεωρία προέλευσης του σύμπαντος, είτε θρησκευτικού, μυθικού, είτε επιστημονικού χαρακτήρα. Στη μυθολογία ειδικότερα ο όρος γίνεται κατανοητός ως μυθική αφήγηση ή σώμα μύθων που σχετίζεται με τη δημιουργία του σύμπαντος. Διαφέρει από την επιστήμη της κοσμολογίας, ως προς το γεγονός ότι η δεύτερη στοχεύει στην κατανόηση της φυσικής συγκρότησης του σύμπαντος και των νόμων που το κυβερνούν.
Ο Απολλόδωρος ήταν Αθηναίος και έζησε περίπου το 2ο αι. π.κ.ε. Στη Βιβλιοθήκη του κατέγραψε τους μύθους από τις πρώτες θεογονίες έως τα χρόνια του Θησέα. Πολλά από τα έργα του έχουν χαθεί. Ανάμεσά τους και 24 βιβλία Περί Θεών. Διάβασε μια σύνοψη από την κοσμογονία του TERRA PAPERS και σκέψου διαφορές και ομοιότητες, από τις κοσμογονίες που ήδη διάβασες !
ΠΗΓΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου