Ήταν τότε στα χρόνια του Ίωνα του Δραγούμη και του Παύλου Μελά που δεν υπήρχε ο ωχαδερφισμός του «δεν βαριέσαι, εγώ θα σώσω την Ελλάδα;», αλλά η υπέρβαση των ανθρωπίνων ορίων και φυσικά η αίσθηση του καθήκοντος ότι η λευτεριά της Μακεδονίας θα σώσει την Ελλάδα. Δεν γινόντουσαν διαπραγματεύσεις με τον εχθρό για την μεταβίβαση σ’ αυτόν της ιστορίας μας και της εθνικής μας ταυτότητας και δεν προσχωρούσαμε σε αχρείες «συμμαχίες» με ανθέλληνες μεσολαβητές. Τότε ο Παύλος Μελάς, Ανθυπολοχαγός του Ένδοξου Ελληνικού Στρατού και γόνος Αστικής Τάξης με ανύπαρκτα οικονομικά προβλήματα και θαυμάσια οικογένεια, αγνόησε τις νουθεσίες για εφησυχασμό και την ανίερη μακαριότητα και αδιαφορία για τα προβλήματα της Μακεδονίας Μας από Βούλγαρους και Τούρκους, σαθρές συμπεριφορές όμοιες με τις τωρινές, και πήρε το δρόμο του καθήκοντος για τον Ελληνικό Βορρά προκειμένου να εμψυχώσει τους σκλάβους αδελφούς μας, να οργανώσει το εθνικό απελευθερωτικό κίνημα και να δώσει το ζεστό χαμόγελο μιας ξεχασμένης Ελλάδας που νοιάζεται για τα παιδιά της.
Αναφερόμαστε σε εποχές που οι έννοιες Χρέος, Τιμή, Ελληνικό Αίμα, Πατρίδα, Θεός και Μεγάλη Ελλάδα υπήρχανε στον λογισμό κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα Πατριώτη. Αρκούσε μονάχα η φωνή της εθνικής συνείδησης, τα νάματα των γονιών και οι παρακαταθήκες των προγόνων για να θεριέψουν την πάλη απέναντι στην ανθελληνική θύελλα. Και ακόμα να φέρουν την θύμηση ότι την Πατρίδα πρέπει να την παραδώσουμε μεγαλύτερη στις επόμενες γενιές και ότι όταν ένας Έλληνας πονάει, τότε πονάει ολάκερο το Έθνος.
Αυτές τις σκέψεις και αυτά τα οράματα είχε σκοπό να πραγματώσει ο μέγας Αμύντορας της Μακεδονίας Μας Παύλος Μελάς και αυτά τα σχέδια έβαλε αμέσως εμπρός με τα παλικάρια του στην τότε σκλαβωμένη και σημερινή ελεύθερη Μακεδονία. Και όχι μόνον. Ο σκοπός του Παύλου Μελά ήταν να απελευθερωθεί και η σκλαβωμένη σήμερα από τους βουλγαροσκοπιανούς Βόρεια Μακεδονία Μας. Η πόλη των Σκοπίων, το Μοναστήρι, η Αχρίδα, η Δοϊράνη, η Στρώμνιτσα και όλες οι υπόλοιπες πόλεις της κραταιάς Ελληνικής Πατρίδος του Βασιλιά μας και κοσμοκράτορα Μέγα Αλέξανδρου. Η δική μας γη δηλαδή που μολύνουν σήμερα με την παρουσία τους οι απόγονοι των κομιτατζήδων σαν τον Γκρούεφσκι που έχουν το θράσος να μιλάνε για «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα.
Και φυσικά δίπλα στον σπουδαίο Έλληνα Στρατιωτικό Παύλο Μελά υπήρχε ο επίσης σπουδαίος διπλωμάτης Ίων Δραγούμης και ακριβώς δίπλα τους ο σπουδαίος Ιεράρχης Καστοριάς Γερμανός Καραβαγγέλης. Πόση μεγάλη διαφορά υπήρχε σε μια αληθινή Ελλάδα απέναντι στο τωρινό ψευτορωμέϊκο, όταν τότε οι Ήρωες ξεχώριζαν από τους ριψάσπιδες, ενώ τώρα οι ριψάσπιδες γίνεται οι καθοδηγητές του Έθνους. Όταν τώρα βλέπουμε τον επικεφαλής των Σκοπιανών να δηλώνει ότι δεν θα εγκαταλείψουν τις συνομιλίες για το όνομα με τους δειλούς και προδότες των Αθηνών και πως δεν θα εγκαταλείψουνε την ψευτοταυτότητα που τους δώσανε.
Και ακόμα μαθαίνουμε από αμερικανοσιωνιστικές διαρροές ότι οι καλοί μας «σύμμαχοι» καθοδηγούσανε τους «μακεδονισμούς» των Σκοπίων και επιβάλλανε τις γεωγραφικές σκυλεύσεις και προσδιορισμούς στους κηφήνες και γραικύλους πολιτικάντηδες της από δω πλευράς. Ενώ ο Παύλος Μελάς άφησε και οικογένεια και στρατιωτική καριέρα και ήσυχη ζωή, γιατί προτίμησε να καταγραφεί στους Ζωντανούς Έλληνες κι όχι στους σαπισμένους. Γιατί διάλεξε τον δρόμο της Αθανασίας προκειμένου να ζήσουν υπερήφανα τα παιδιά του και λεύτερα τα παιδιά των σκλαβωμένων Ελλήνων.
Να λοιπόν δρόμος άξιος για αληθινούς και ανδρείους Έλληνες. Να ο δρόμος της Μεγάλης Ελλάδος. Ιδού οδός σίγουρη για να απομακρύνουμε κάθε ανθελληνικό εφιάλτη, ελληνόφωνο και ξένο. Οι περιστάσεις είναι ίδιες. Πάλι οι καλοζωισμένοι αδιαφορούν και οι «σύμμαχοι» διψάνε να σκορπίσουν ελληνικό αίμα παίρνοντας την γη μας. Και πάλι οι δυσκολοκυβέρνητοι και άτακτοι Έλληνες Πατριώτες, λίγοι στην αρχή και περισσότεροι μετά θα εμπνευστούν από το παράδειγμα του Παύλου Μελά. Έλληνες Εθνικιστές ανυπότακτοι στην υπηρεσία του Ελληνικού Έθνους. Κι ας δούμε το βίντεο αυτό για τον Τρανό Παύλο Μελά
http://www.youtube.com/watch?v=Lgr97McQZsU&feature=player_embedde
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου