Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

Το δώρο Δημαρά…..στο ΠΑΣΟΚ


Όπως ήδη έχει ανακοινώσει από το βράδυ της πρώτης Κυριακής των περιφερειακών εκλογών ο διαγραφείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Δημαράς, σε λίγες ημέρες θα παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα. Αυτό φυσικά θα έχει ως συνέπεια να αναλάβει την έδρα του στη Βουλή ο πρώτος επιλαχών του ΠΑΣΟΚ στη αντίστοιχη εκλογική περιφέρεια και έτσι το η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα αυξηθεί και πάλι κατά ένα βουλευτή.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, είναι γνωστό ότι έχει ήδη απολέσει 4 έδρες, κατεβαίνοντας αυτή τη στιγμή στις 156 έδρες και έπεται συνέχεια καθόσον υπάρχουν προς ψήφιση νομοσχέδια που καίνε το λαό και είναι φυσικό να υπάρξουν αντιδράσεις.

Με δεδομένο ότι, όπως διαρρέει το περιβάλλον του κ. Παπανδρέου, αν οι έδρες μειωθούν στις 154 θα προκηρυχθούν βουλευτικές εκλογές και έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στο λαό να αποφασίσει για την τύχη του μνημονίου, η επιστροφή της έδρας από τον κ. Δημαρά στο κομματικό μαντρί του ΠΑΣΟΚ και η αύξηση και πάλι των εδρών του ΠΑΣΟΚ σε 157, αποτελεί «δώρο» ουσιαστικά του κ. Δημαρά προς το ΠΑΣΟΚ και διάσωσή του από την πτώση και την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Μια ακόμα ευκαιρία στο μνημόνιο.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο κάθε βουλευτής, ότι αυτή τη στιγμή η ιστορία γίνεται βαριά και η επιλογή της διευκόλυνσης της κυβέρνησης ή η επιλογή της ρήξης και προστασίας των λαϊκών συμφερόντων θα καταγραφούν για πάντα στη λαϊκή συνείδηση.

Πηγή:  http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/12/blog-post_4976.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: