Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Κύριε Στρος Καν, δεν είμαστε προτεκτοράτο!Κύριε Στρος Καν,
Κατ’ αρχήν να συστηθούμε γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχετε ιδέα σε ποιους απευθύνεστε.
Είμαστε Ελληνες και μάθαμε από πατέρα προς γιο να είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας.

Σίγουρα κάναμε κάποια λάθη, τα οποία εμείς πληρώνουμε σήμερα. Άνθρωποι είμαστε κι εμείς. Άλλοι θεωρούν ότι είναι οι υπεράνθρωποι… Γι’ αυτό και σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να γίνουμε προτεκτοράτο κανενός. Ήρθατε ως φιλοξενούμενος στη χώρα. Εμείς σας δεχθήκαμε για να σας ακούσουμε, αλλά θα πρέπει να ακούσετε κι εσείς. Κανείς μας δεν ενδιαφέρεται για τον χαρακτήρα σας. Οπότε καλό θα ήταν να αφήσετε κατά μέρος την αλαζονική συμπεριφορά για εκεί που ενδεχομένως περνάει. Όχι πάντως σε τούτα τα περήφανα χώματα. Και να ’ταν μόνον η αλαζονεία που...

ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας… Αυτή την ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών τι τη θέλατε;
Ποιος σας είπε ότι εμείς οι Ελληνες δώσαμε σε κάποιον λευκή επιταγή; Ποιος σας είπε ότι στον τόπο αυτό που γεννήθηκε η δημοκρατία η αντιπολίτευση είναι διακοσμητική;

Αυτό που καταλάβαμε είναι ότι θα ήσασταν ευτυχής αν η αντιπολίτευση είχε οδηγηθεί ουσιαστικά σε αυτοκατάργηση. Ώστε απερίσπαστος, χωρίς προσκόμματα να φέρνατε σε πέρας το έργο σας.
Δυστυχώς για σας, αλλά και γι’ αυτούς στους οποίους εσείς δώσατε τα εύσημα και όχι ο ελληνικός λαός, η αντιπολίτευση υπάρχει για να κάνει προτάσεις και να μιλάει για τα κακώς κείμενα.

Προτάσεις που αν εισακούονταν δεν θα βρισκόταν η χώρα σήμερα σε αυτά τα χάλια.
Κύριε Στρος Καν, καλό θα ήταν να μην αγνοείτε τους συνομιλητές σας. Όταν μάλιστα προσπαθούν να σας πουν ότι θα έπρεπε να υπάρξει ένα άλλο μίγμα πολιτικής με το οποίο σίγουρα θα είχαμε ξεφύγει ήδη από τον μαρασμό και τη θλίψη.

politis-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: