Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ !!!Πριν λίγο καιρό γράφαμε ΕΔΩ ότι η κυβέρνηση του μνημονίου πλήρωσε με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, 271.831 ευρώ για τηλεπικοινωνιακά τέλη των εφημερίδων, για το πρώτο εξάμηνο του 2010.
Επανερχόμαστε σήμερα με νεώτερα στοιχεία. Στο υπ’ αριθμ. πρωτ: 24119/2010 έγγραφο της γενικής γραμματείας επικοινωνίας, προς το γενικό λογιστήριο του κράτους διαβάζουμε : ΘΕΜΑ: « Διαβίβαση δικαιολογητικών ευρώ € 122.990,70» Σας διαβιβάζουμε δικαιολογητικά συνολικού ποσού € 122.990,70 (ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ και ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ) , που αφορούν πληρωμή Εκπτώσεων Τύπου του ΟΤΕ, εφημερίδων και περιοδικών εκδόσεων, για το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου του 2010.
Μία απλή πρόσθεση μας δίνει το ουχί ευκαταφρόνητο ποσό των 394.821 ευρώ, το οποίο χαρίζει η κυβέρνηση στις εφημερίδες για τα ωραία τους … μάτια. Για τους πολυτέκνους, μισθωτούς, συνταξιούχους και τα λοιπά κορόϊδα Έλληνες πολίτες, λεφτά δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: