Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

«Βόμβα» από τις Βρυξέλλες!!! Γαργάρα από τα ελληνικά ΜΜΕ....Δείτε σε ποιους καταλογίζουν ευθύνες για αυτά που περνάει η χώρα....


http://www.statesmen.gr/wp-content/uploads/2010/12/Less-words-9-%CE%94%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-2010.jpg
«Ο Μεγάλος τραγουδιστής»… Από τον «Τιτανικό» μέχρι το αναθεωρημένο έλλειμμα. Η Ευρώπη τον δείχνει, για την εκτόξευση των spreads.
Στον σημερινό Τύπο η είδηση υποτιμήθηκε, στην ουσία όμως πρόκειται για μια εξέλιξη-«βόμβα», που εκθέτει την Κυβέρνηση Παπανδρέου, στον πυρήνα της πολιτικής ρητορικής της για τις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την κατάσταση στην οποία περιήλθε η ελληνική οικονομία.
Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, μετά από σχετικό αίτημα της ελληνικής Κυβέρνησης, η Κομισιόν πραγματοποίησε έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχουν στοιχεία, ή αποχρώσες ενδείξεις κερδοσκοπικών παιχνιδιών, που να εκτόξευσαν στα ύψη τα spreads, και να οδήγησαν έτσι την Ελλάδα σε προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης της τρόικας.
Το αποτέλεσμα της έρευνας δείχνει ότι δεν υπήρξε κερδοσκοπία στις διεθνείς αγορές, αλλά ότι το… ράλι ανόδου για τα spreads, είχε ως αφετηρία τις επίσημες δηλώσεις του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο Λουξεμβούργο τον περσινό Οκτώβριο, περί αναθεώρησης του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας για το 2009

Ήταν η περίοδος του «Τιτανικού», του «λεφτά υπάρχουν», που έλεγε ο Πρωθυπουργός, και, λίγο αργότερα της «διεφθαρμένης χώρας», που επίσης ο Πρωθυπουργός εξομολογήθηκε στους άλλους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε δείπνο πριν από Σύνοδο Κορυφής, στα τέλη του περασμένου έτους.
Επί της ουσίας λοιπόν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «δείχνει» τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά και δευτερευόντως τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου, ως υπαίτιους της διεθνούς «κερδοσκοπίας» με τα ελληνικά spreads, που οδήγησαν την χώρα με την πλάτη στον τοίχο, στην αγκαλιά της τρόικας, και ειδικότερα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Η διαμόρφωση ενός τέτοιου αρνητικού κλίματος για την Ελλάδα, εξαιτίας δημόσιων δηλώσεων και παραδοχών των Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών, είχαν, όπως φαίνεται, βαρύ τίμημα για την ελληνική οικονομία, και την ελληνική κοινωνία.

Δικαιώνονται βέβαια ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία, που μίλησαν για την ανάγκη σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία, η οποία θα αφορά και την περίοδο 2009-2010. Δηλαδή, το διάστημα διακυβέρνησης του τόπου από το ΠΑΣΟΚ, με Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, και Υπουργό Οικονομικών τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Πλέον, μετά το πόρισμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που κοινοποιήθηκε από την Κομισιόν στην Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Γαλλία, και τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, είναι σαν να ολοκληρώθηκε το «προκαταρκτικό» στάδιο της Εξεταστικής Επιτροπής, και να εισέρχεται πλέον η διαδικασία στο στάδιο της προανάκρισης… Καθώς, είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί πια να αρνείται την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά.

http://www.statesmen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: