Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Ύμνοι των Ισραηλινών για την ελληνική βοήθεια.

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μιλάνε στο Ισραήλ για την άμεση αντίδραση της Ελλάδας στην έκκληση βοήθειας για τη τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή 41 ανθρώπων.
«Την ίδια ώρα που Ευρωπαίοι γίγαντες όπως η Βρετανία και η Γερμανία κοιμόντουσαν ,οι Έλληνες πιλότοι μπήκαν στα κόκπιτ των αεροσκαφών τους για τη μικρή πτήση προς το Ισραήλ και μαζί με τους δεκάδες Έλληνες πυροσβέστες ,έμπειρους σε τέτοιες φωτιές να βοηθήσουν εθελοντικά», γράφει ο Δρ.Shlomo Shpiro.
Τους Έλληνες πιλότους υποδέχτηκε ο ίδιος ο αρχηγός της ισραηλινής ΠΑ,λέγοντάς τους μία φράση: “Οι ουρανοί είναι δικοί σας”.
Ο ισραηλινός καθηγητής κλείνει το κείμενό του τονίζοντας: «Η σημερινή ελληνική βοήθεια δεν θα ξεχαστεί. Οι ισραηλινοί χαιρετίζουμε τη βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης,του στρατού και αυτών των γενναίων Ελλήνων πιλότων και πυροσβεστών που ήρθαν στη δική μας ώρα ανάγκης».


http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=1498

Δεν υπάρχουν σχόλια: