Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Aνέγερση Τεμένους στον Βοτανικό

Aνέγερση Τεμένους στον Βοτανικό

Σε όλα τα Κράτη της Ευρώπης προσπαθούν να αναβάλλουν την κατασκευή και ανέγερση Τεμένων αλλά στην Ελλάδα συμβαίνει εντελώς το αντίθετο.

Αφού βρισκόμαστε στην πτώχευση και με το ΔΝΤ στην πλάτη μας και την οικονομική δυσπραγία με ανεργία – φτώχεια – και περικοπές μισθών και συντάξεων απ’ όλους τους πολίτας, η Χώρα μας εγκρίνει την καταβολή 16 εκατομμυρίων ευρώ για την ανέγερση Τεμένους στον Βοτανικό προς ικανοποίηση των Θρησκευτικών αναγκών των Μουσουλμάνων Λαθρομεταναστών που παρανόμως μένουν και κατέλαβαν την χώρα μας και που δημιουργούν του κόσμου τα προβλήματα με τα Γκέτο σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδος, με την εγκληματικότητα που τους χαρακτηρίζει από ληστείες – φόνους – ναρκωτικά – διαρρήξεις – πορνεία και κοινωνικές εντάσεις που δημιουργούν μεταξύ των φιλησύχων Ελλήνων πολιτών, που βρίσκονται όμηροι μέσα στις γειτονιές και τα σπίτια τους.
Μα είναι δυνατόν η Ελλάδα που βρίσκεται μέσα στο χείλος της πτωχεύσεως να διαθέτει το ποσόν των 16 εκατομμυρίων Ευρώ για τις θρησκευτικές ανάγκες όλων των παρανόμων Λαθρομεταναστών που ήρθαν στην Ελλάδα και να στερείται η Χώρα μας και να περικόπτει Νοσοκομειακές δαπάνες και φάρμακα, να μειώνει συντάξεις και μισθούς και να σπαταλάμε χρήματα διά τους παράνομους Μουσουλμάνους Λαθρομετανάστες;

Ο Μουσουλμανικός Λαός που έχει τεράστιες καταθέσεις χρημάτων στις Τράπεζες από το άφθονο πετρέλαιο που έχουν οι χώρες των, γιατί δεν αναλαμβάνουν εξ ιδίων την κατασκευή του Τεμένους εφ’ όσον τους παραχωρήσαμε δωρεάν το οικόπεδο στον Βοτανικό;

Είναι να τρελαίνεται κανείς με τις ενέργειες αυτές της Κυβερνήσεως του Γεωργίου Παπανδρέου που προσπαθεί να βάλει τάξη στο ξεχαρβάλωμα του Κράτους, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις άσκοπες δαπάνες. Οι Μουσουλμάνοι διατηρούν στην Αθήνα 40-50 χώρους, στέκια όπου εξασκούν τα θρησκευτικά καθήκοντά τους και στα οποία η Αστυνομία δεν έχει πρόσβαση σ’ αυτά.
Πώς θα ελέγχει το τεράστιο τέμενος του Βοτανικού που θέλουν να κατασκευάσουν και θα συγκεντρώνονται σ’ αυτό Μουσουλμάνοι από όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, οι ΟΥΑΧΑΜΠΙΤΕΣ φανατικοί Μουσουλμάνοι, μαζί με τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ του Μπιν Λάντεν. Η ομαλή λειτουργία και ησυχία της κοινωνικής ζωής των Ελλήνων θα βρίσκεται στα πυρά των διαφιλονικουμένων Μουσουλμανικών ομάδων που θα συγκεντρώνονται στο Τέμενος του Βοτανικού;
Τα όρια της φιλοξενίας των Ελλήνων έχουν περάσει κάθε έννοια φιλοξενίας και καταλήγουν στην υποδούλωση της χώρας μας στους λαθρομετανάστες από όλα τα μέρη της Γης που εισέρχονται στη χώρα μας με απώτερο σκοπό να εφαρμόσουν τα σχέδια της Παγκοσμιοποιήσεως που δεν είναι άλλα από τη διάλυσή μας ως οντότητα Κράτους και την υποδούλωσή μας στην πολυπολιτισμικότητα.


Πηγή

http://iokh.blogspot.com/2010/12/blog-post_3444.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: