Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Παρασκευή 17 & Δευτέρα 20 : Συγκέντρωσις ΕλλήνωνΠαρασκευή 17 & Δευτέρα 20 : Συγκέντρωσις Ελλήνων

Προμήθεια 2011


Τα Προμήθεια, που έχουν καταστεί ένας θεσμός συγκρεντρώσεως Ελλήνων στον Όλυμπο, απαιτούν, μετά από 16 χρόνια προσφοράς, καλύτερη οργάνωση και συστηματικότερη ενημέρωση για να μπορούν να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται από όλους τους οργανωτές. Στο πλαίσιο αυτό ο Τρύφων Ολύμπιος θα παρουσιάσει τα Νέα Προμήθεια σήμερα Παρασκευή στις 9.00 μ.μ., στην Ακαδημίας 88, 7ο όροφο.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινή αυτή προσπάθεια.

Με εγκαρδίους χαιρετισμούς
Τρύφων ΟλύμπιοςΤι δει πράττειν

Ο κύκλος συζήτησης για το  "τι οφείλομεν να πράξωμεν", που άρχισε την περασμένη Δευτέρα θα συνεχιστεί και την ερχόμενη 20 Δεκεμβρίου στην Ακαδημίας 88, 2ος όροφος, στις 7.00 μ.μ. Προσπαθούμε μέσα από τις ανησυχίες και την διαφορετικότητα να καταλήξουμε στην πλέον ενδεδειγμένη μορφή δράσεως.

Με χαιρετισμούς
Τρύφων Ολύμπιος

olympiostryphon@hotmail.com
Πηγή: emailΔεν υπάρχουν σχόλια: