Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Απέχει η Ελλάδα από νατοϊκή άσκηση στο Αιγαίο...!


Η Ελλάδα δήλωσε και φέτος στο ΝΑΤΟ - για τριτη φορα - ότι δεν μετέχει στη συνθετική αεροπορική άσκηση άνευ στρατευμάτων «Noble Aspect» που διεξάγεται στη νότια περιοχή ευθύνης του Στρατιωτικου Διοικητη Ευρωπης (SACEUR),στο Αιγαιο σημερα και αυριο, γιατί ο σχεδιασμός της άσκησης δεν εναρμονίζεται με τις πάγιες θέσεις της χώρας.
Συγκεκριμενα το Νατο δεν περιελαβε στο σχεδιασμο την Λημνο, ανεθεσε αποστολες αεραμυνας στο Αιγαιο στο Συμμαχικο Κεντρο Εσκη Σεχιρτης Τουρκιας ,σε περιοχες στις οποιες εχει αρμοδιοτητα το αντιστοιχο Κεντρο της Λαρισας, ενω ταυτοχρονα υποβαθμιζε τις δυνατότητές του.
Οι λόγοι της μη συμμετοχήςστην άσκηση διατυπώθηκαν εγγράφως με επιστολές του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ προς τον αμερικανο Διοικητή του Συμμαχικου Αεροπορικου Στρατηγειου (CCΑΙR) Σμύρνης.
Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει θέσει το ζήτημα της ανάκλησηςτων λεγομένων «κανόνων Λουντς του 1984» και των λεγομένων οδηγιών του SACEUR για το Αιγαίο του 2006 βαση των οποιων οι στρατιωτικοι του ΝΑΤΟ αρνουνται την συμμετοχη της Λημνου και αλλων νησιων στους σχεδιασμους ασκησεων και χρηματοδοτησης υποδομων επειδη, δηθεν,ειναι αποστρατικοποιημενα ή εχουν εγειρη επ αυτων διαφορες παρανομες και αβασιμες αξιωσεις οι Τουρκοι. Για την αρση των πολιτικων αυτων αποφασεων, που εχουν ληφθει απο αναρμοδια οργανα εχει γινει επίδοση σχετικού σημειώματος, τόσο προς τον SACEUR Ναύαρχο Σταυρίδη, όσο και προς τον ίδιο το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Ράζμουνσεν, κατά τις επισκέψεις τους στην Αθήνα.
Από "ΤΑ ΝΕΑ"Δεν υπάρχουν σχόλια: