Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Έρχονται κάμερες στους δρόμους και τα δημόσια κτίριαΤο πράσινο φως αναμένεται να πάρει σήμερα ο υπουργός δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης απο το υπουργικό συμβούλιο καθώς θα συζητηθεί το θέμα χρήσης καμερών στα δημόσια κτίρια.
Μέχρι τώρα η υπόθεση εκρεμμούσε, καθώς πριν απο δύο χρόνια όταν είχε υπάρξει η μεγάλη σύγκρουση για το αν επιτρέπεται η όχι η καταγραφή γεγονότων μέσω τηλεοπτικού υλικού, η απόφαση δεν είχε ληφθεί με αποτέλεσμα να παραιτηθεί τότε ο κ. Γουργουράκης. Τώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "NP" η χρήση τηλεοπτικών καμερών στα δημόσια κτίρια, σύμφωνα με τον υπουργό δικαιοσύνης, με τον οποίο μίλησε το "NP" θα επιτρέπεται για πολύ συγκεκριμένους λόγους υπό την έγκριση πάντα της επιτροπής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Οι λόγοι που θα επιτρέπουν τη χρήση καμερών είναι λόγοι που αφορούν την εθνική ασφάλεια και για κακουργηματικές πράξεις που έχουν συντελεστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: