Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Παραβιάσεων συνέχεια, οι Τούρκοι συνεχίζουν με κάθε τρόπο να προκαλούν και να αμφισβητούν.


 
 
 
 
Το γνωστό τροπάρι της σφυρίζει προκλητικά η Άγκυρα, όταν έχει θέματα στο εσωτερικό της και όταν δείχνει εκνευρισμένη. Και μάλλον τώρα είναι απόλυτα εκνευρισμένη, ειδικά μάλιστα μετά την συμφωνία της χώρας μας με το Ισραήλ.
Δυστυχώς οι Τούρκοι δεν μπορούν να σκεφτούν και κάτι έξυπνο κάτι διαφορετικό, πέραν του να προκαλούν και να παραβιάζουν τον εθνικό μας εναέριο χώρο και γίνονται προβλέψιμοι...
 
Δύο Τουρκικοί σχηματισμοί από F16, πέταξαν στις 11.05 πάνω από τους Φούρνους και οκτώ λεπτά αργότερα, στις 11.13 πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι. Οι σχηματισμοί αποτελούνταν από 8 αεροπλάνα και τα ελληνικά ραντάρ τους εντόπισαν να πετάνε σε ύψος 10.000, έως 25.000 ποδιών. Υπενθυμίζουμε ότι και οι Φούρνοι και το Φαρμακονήσι, είναι νησιά που κατοικούνται. Πριν οι Τούρκοι ολοκληρώσουν τη “βόλτα” τους πάνω από το Αιγαίο, σηκώθηκαν ελληνικά μαχητικά που με τους κατάλληλους ελιγμούς, εγκλώβισαν τα τουρκικά και τα ...συνόδεψαν έξω από τον εθνικό εναέριο χώρο.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: