Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Το αστέρι του Δαυίδ σε ταράτσα κτιρίου του αεροδρομίου της Τεχεράνης!Το κτίριο κατασκευάστηκε από Ισραηλινούς μηχανικούς πριν από την Ισλαμική Επανάσταση του 1979. Εκνευρισμένοι Ιρανοί αξιωματούχοι διέταξαν την απομάκρυνση του εβραϊκού συμβόλου.
Ανεξάρτητα από το αν ήταν τυχαίο ή μια πράξη αρχιτεκτονικού τεχνάσματος, κυβερνητικοί αξιωματούχοι στο Ιράν εξοργίστηκαν, όταν ανακάλυψαν το περίγραμμα ενός αστεριού του Δαβίδ στην ταράτσα του αρχηγείου της Iran Air, στον διεθνή αερολιμένα της ιρανικής πρωτεύουσας.
Μάλιστα το εξάκτινο εβραϊκό αστέρι, που είναι σύμβολο του εβραϊσμού, είναι εμφανές και από το Google Earth, μέσω του οποίου και εντοπίστηκε, από κάποιον ανοιχτομάτη χρήστη του Google Earth πρόσφατα, ύστερα από τρεις δεκαετίες αφότου το κτίριο που στεγάζει το εθνικό αερομεταφορέα της Ισλαμικής Δημοκρατίας κατασκευάστηκε, από ισραηλινούς μηχανικούς.
Οι ιρανικές αρχές διέταξαν την άμεση απομάκρυνσή του.
Το Ισραήλ και το Ιράν του Σάχη διατηρούσαν καλές σχέσεις μέχρι την Ισλαμική Επανάσταση του 1979 όπου και έληξε η σχέση. Πριν από το 1979, το Ισραήλ διαμεσολάβησε σε αγορές όπλων με το Ιράν, ενώ υπήρχαν και τακτικές πτήσεις μεταξύ Τεχεράνης και Τελ Αβίβ.
Αφού αποδειχθεί η ύπαρξη του αστεριού του Δαβίδ που αναφέρθηκε στα ιρανικά μέσα ενημέρωσης, κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν ζητήσει την άμεση απομάκρυνση του προσβλητικού εβραϊκού συμβόλου.
Ένα άλλο παρόμοιο αστέρι είχε ανακαλυφθεί πρόσφατα και στη ταράτσα ενός κτιρίου στη Πλατεία της Επανάστασης στο κέντρο της Τεχεράνης!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (το είδα και ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: