Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

Γκέτο μετά μουσικής ο Άγιος Παντελεήμονας...!


Συναυλία γενιτσαρισμού με χορηγούς Ιερώνυμο και Παπούλια! Ντροπή και αίσχος!
Ο Έλληνας είναι πλέον αντιμέτωπος με ένα σάπιο αστικό κράτος που τον εχθρεύεται και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να του καταστρέψει τη ζωή. Η διοργάνωση συναυλίας στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, με τη συμμετοχή της ορχήστρας του Μεγάρου Μουσικής και την προαναγγελθείσα παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας (του yes-man της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και πρώην ΥΠΕΞ της άρσης του εμπολέμου με την κομμουνιστική Αλβανία του Χότζα), αλλά και του οικουμενιστή Αρχιεπισκόπου της Νέας Τάξης (που θεωρεί τους αριστερούς πιο «πιστούς» από τους δεξιούς), μιλά από μόνη της.
Τα φυλλάδια του συστήματος
Εδώ και μερικές εβδομάδες, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και των γύρω περιοχών, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια νέα μορφή επικοινωνιακού αυτή τη φορά, πολέμου.
Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην περιοχή θορύβησαν τους εθνομηδενιστές του Μαξίμου, που είδαν το πολυπολιτισμικό πείραμά τους να πηγαίνει περίπατο. Και άρχισαν οι ύπουλες μέθοδοι: πριν δύο εβδομάδες, κυκλοφόρησε ένα φέιγ βολάν, διπλής όψεως, σε έξι γλώσσες (όχι στα ελληνικά), που ανέγραφε «we are all immigrants, we are all here, together» («είμαστε όλοι μετανάστες, είμαστε όλοι εδώ, μαζί»). Ακολούθησε η διανομή μιας ανακοίνωσης, με τις υπογραφές των επικεφαλής των κοινοτήτων των λαθρομεταναστών από το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν, αυτή τη φορά και στα ελληνικά (για να το δουν οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής).
Με αυτή, καλούνται οι λαθρομετανάστες να ακολουθήσουν τις αποφάσεις μιας «επιτροπής ειρήνης», «ώστε να λυθούν τα προβλήματα τόσο των μεταναστών όσο και των ντόπιων κατοίκων και να δημιουργηθεί μια καλύτερη ατμόσφαιρα στις περιοχές αυτές». Και ζητά από τους αλλοδαπούς που έχουν μαγαζιά, το ωράριο των καταστημάτων τους να είναι σύμφωνο με το νόμο, να μην συγκεντρώνεται πολύ κόσμος έξω από τα καταστήματα, ειδικά στα κέντρα τηλεφωνίας και οι μετανάστες που νοικιάζουν σπίτια να προσέξουν ώστε ο αριθμός των ενοικιαστών να μην ξεπερνά αυτόν που το μίσθωμα ορίζει για λόγους υγιεινής, αλλά και να τηρούν τους κανόνες κοινής ησυχίας και τάξης. Επίσης, τους ζητά να μην συγκεντρώνονται σε πλατείες και παιδικές χαρές...
Να μην τσιμπήσει κανείς!
Το σύστημα ήρθε με κλάδο ελαίας, για να κάνει τη δουλειά του, αφού τα ΜΑΤ με τους ΠΑΣΟΚους αστυνομικούς και τα γιουρούσια των αντιεξουσιαστών από την κατάληψη στη Βίλα Αμαλίας, δεν έκαναν τη δουλειά. Βλέποντας στο Μαξίμου ότι η αντιπαράθεση με τους κατοίκους δεν αποδίδει, καθώς η κόντρα ευνοούσε την αυτοοργάνωση (την «τρέμουν» οι πολιτικοί, γιατί τους αφαιρεί τον έλεγχο), άρχισε τα γαλίφικα, προσπαθώντας να «ηρεμήσει» τα πράγματα, να «κοιμίσει» τους κατοίκους και παράλληλα να εμπεδώσει την παρουσία των αλλοδαπών στη γειτονιά...
Καλούν λοιπόν τους λαθρομετανάστες να είναι «νομιμόφρονες». Αυτό, σημαίνει όμως ότι το κράτος αποδέχεται οριστικά την παρουσία των λαθρομεταναστών και απλά προσπαθεί να τους «προσαρμόσει» στο περιβάλλον των συνοικιών του κέντρου και όχι να κάνει αυτό που επιτάσσει ο νόμος σε όποιον εισέρχεται παράνομα στη χώρα: απελάσεις. Έχουμε λοιπόν εδώ μια έμμεση «νομιμοποίηση» των μεταναστών, με τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα και τον Αρχιεπίσκοπο, να δίνουν το ρυθμό, συμβάλλοντας στην επιβολή ενός καθεστώτος ανήθικων θετικών διακρίσεων.
Ζήτω το Έθνος, κάτω το κράτοςΚανείς από τους Έλληνες κατοίκους να μη «μασήσει»! Ας θυμηθούμε όλοι τη ρήση του Ίωνα Δραγούμη, «ζήτω το έθνος, κάτω το κράτος». Αύριο, όταν η αυλαία της συναυλίας πέσει, οι Νιγηριανοί έμποροι ναρκωτικών θα βγουν στην πιάτσα, σκορπώντας το θάνατο. Το ίδιο ισχύει και τους Αφγανούς, Μαροκινούς και Αλγερινούς κακοποιούς... Με λίγα λόγια, η καθημερινότητα των κατοίκων δεν θα αλλάξει, αλλά αντίθετα, θα χειροτερέψει. Ας μην αφήσουν λοιπόν «μπόσικα» για κανέναν. Ο Καμίνης άλλωστε, καραδοκεί...
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: