Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ, ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ!!!!!

Αμέσως μετά την αποκάλυψη ενός Ισραηλινού δίκτυο κατασκοπείας στην Αίγυπτο, ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Αίγυπτο, ΕΓΚΑΤΈΛΕΙΨΕ "άρον-άρον" το Κάιρο για να επιστρέψει στο Τελ Αβίβ. Ο Γιτζάκ Levanon (είδατε πουστιά στο επίθετο????), χωρίς καμία προηγούμενη ανακοίνωση, αναχώρησε για το Τελ Αβίβ με τη σύζυγό του το βράδυ της Τετάρτης, με την ισραηλινή αεροπορική εταιρεία "El Al", μετά το ξεβράκωμα ενός ισραηλινού δικτύου κατασκοπείας, δύο ημέρες πριν γίνουν ανακοινώσεις στην Αιγυπτιακή πρωτεύουσα, το Κάιρο.
Ο Αιγύπτιος Γενικός Εισαγγελέας, Αμπντέλ Meguid Μαχμούντ, διέταξε την παραπομπή τριών κατηγορουμένων, εκ των οποίων δύο Ισραηλινοί και οι οποίοι κρατούνται από τις Αιγυπτιακές αρχές, με σκοπό να οδηγηθούν στο έκτακτο Δικαστήριο Κρατικής Ασφαλείας, με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ και για να βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα της χώρας (Αιγύπτου).
Ο πρέσβης δεν είχε ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για την ξαφνική αναχώρηση του, ούτε την ημερομηνία της τυχόν επιστροφής του στο Κάιρο, αναφέρθηκε τη Πέμπτη στον "Ikhwanweb", τον επίσημο δικτυακό τόπο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας (Αιγύπτου), έχει στα χέρια της συσκευές υποκλοπών και διερευνά επί του παρόντος την υπόθεση, και θα πάρει καταθέσεις από τους υπόπτους. Τα μέλη του δικτύου είχαν εγκαταστήσει δύο συνδεδεμένα τηλέφωνα κέντρα στο Λονδίνο και στο Κάιρο, μέσω των οποίων παρακολουθούσαν τηλεφωνικές συνομιλίες υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Αιγυπτιακής κυβέρνησης, μεταφέροντας (εκτρέποντας) τις κλήσεις σε ένα τρίτο γραφείο στο Τελ Αβίβ.
Η "Mobinil", κορυφαία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της Αιγύπτου, αρνείται ότι ένας από τους υπαλλήλους της ήταν μέλος του δικτύου κατασκόπων του Ισραήλ.
ΠΗΓΗ: FTP / MGH-- Source: Press TV
ΠΗΓΗ: http://www.rebelnews.org/ politics/middle-east/578233- israeli-amb-suddenly-leaves- cairo
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: