Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ιοί SV40, AIDS και καρκίνου σε εμβόλια


emvolio-miastala
O επιστήμονας της εταιρίας παραγωγής εμβολίων Merck, Dr. Maurice Hilleman παραδέχεται την παρουσία των ιών SV40, AIDS και καρκίνου σε εμβόλια. Ένας από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες στην ιστορία της βιομηχανίας εμβολίων–ένας επιστήμονας της Merck–παραδέχεται ανοικτά σε ηχογραφημένη συνομιλία ότι Αμερικανοί έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια που έχουν μολυνθεί με ιούς της λευχαιμίας και καρκίνου. Αντιδρώντας στα λόγια του, οι συνάδελφοί του (των οποίων τα λόγια έχουν επίσης καταγραφεί) ξεσπούν σε γέλια και φαίνεται να θεωρούν το θέμα ότι είναι ξεκαρδιστικό.
Μετά, αναφέρουν ότι επειδή αυτά τα εμβόλια δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά στη Ρωσία, θα βοηθούσαν τις Ηνωμ. Πολιτείες να κερδίσει Ολυμπιακά μετάλλια γιατί οι Ρώσοι αθλητές θα ήταν «φορτωμένοι με όγκους.» (άρα γνώριζαν και εκείνοι ότι τα εμβόλια μπορούσαν να προκαλέσουν καρκίνο σε ανθρώπους).
Δεν πρόκειται για κάποιο συνωμοσιολογικό σενάριο–αυτά είναι τα λόγια ενός κορυφαίου επιστήμονα της Merck που πιθανόν δεν είχε ιδέα ότι η καταγραφή των όσων ανέφερε θα ήταν διαθέσιμη ανοικτά στο διαδίκτυο (το οποίο δεν υπήρχε καν όταν έγινε η καταγραφή). Πιθανόν να πίστευε ότι αυτό θα έμενε μυστικό για πάντα. Όταν ρωτήθηκε γιατί αυτό το γεγονός δεν έφθασε ποτέ στα ΜΜΕ, απάντησε «προφανώς, δεν τα αποκαλύπτεις αυτά, πρόκειται για ένα επιστημονικό θέμα μέσα στην επιστημονική κοινότητα».
Με λίγα λόγια, οι επιστήμονες που εργάζονται στη βιομηχανία των εμβολίων δεν βγάζουν το μάτι των συναδέλφων τους. Κρατούν όλα τα βρώμικα μυστικά τους μόνο για τον κύκλο τους και δεν αποκαλύπτουν την αλήθεια σχετικά με την μόλυνση των εμβολίων τους.
Μπορείτε να ακούσετε την συνομιλία εδώ
Διαβάστε την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία με τον Dr. Maurice Hilleman
(Τις ευχαριστίες μας στον Dr. Len Horowitz που βρήκε αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο και το μοιράστηκε με το κοινό)
  • Ακούστε τώρα τη φωνή του κορυφαίου στον κόσμο για τα εμβόλια Dr Maurice Hilleman, Διευθυντή της Φαρμακευτικής Εταιρίας Merck στον τομέα των εμβολίων να μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τις μαϊμούδες (πειραματόζωα) που έφθαναν από το εξωτερικό. Εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο την πηγή του AIDS, αλλά αυτό που θα ακούσετε δεν συμπεριλήφθηκε σε καμία δημόσια δήλωση.
Dr Maurice Hilleman: … και πιστεύω ότι τα εμβόλια πρέπει να θεωρηθούν το θεμέλιο των προσοδοφόρων αγορών στον τομέα της τεχνολογίας για τον εικοστό αιώνα.
Αφηγητής: Πενήντα χρόνια πριν, όταν ο Maurice Hilleman ήταν μαθητής γυμνασίου στο Miles City της Montana, είχε την ελπίδα ότι θα είχε τα προσόντα για μία θέση εκπαιδευόμενου διευθυντή στο τοπικό πολυκατάστημα. Αντί όμως για αυτό, προχώρησε σε ένα περισσότερο προοδευτικό δρόμο πάνω στην έρευνα και ανάπτυξη των εμβολίων περισσότερο από τον καθένα στην ιστορία της Αμερικάνικης ιατρικής. Ανάμεσα στις ανακαλύψεις που έκανε στη Merck ήταν τα εμβόλια για για την παρωτίτιδα, ερυθρά και ιλαρά…..
merck-miastala
Dr Edward Shorter: Πες μου πώς ανακάλυψες τον ιό SV40 και το εμβόλιο για την πολυομυελίτιδα.
Dr Maurice Hilleman: Αυτό, λοιπόν, έγινε όταν εργαζόμουν στη Merck. Ναι, πήγα στη Merck με σκοπό να φτιάξω εμβόλια. Και εκείνη την εποχή υποφέραμε από ισχυρούς ιούς. Θυμόσαστε τους ιούς στο συκώτι των μαϊμούδων και άλλα παρόμοια; Και τελικά, μετά από έξι μήνες τα παράτησα και είπα ότι δεν μπορείς να βασίσεις την παρασκευή εμβολίων πάνω σε αυτές τις καταραμένες μαϊμούδες (αναφέρεται στα πειραματόζωα). Είμαστε ξοφλημένοι και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Θα παραιτηθώ και δεν θα ξαναπροσπαθήσω.
Έτσι, λοιπόν, πήγα να δω τον Bill Mann στο ζωολογικό κήπο στην Washington DC και του είπα: «κοίταξε, έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω τι στο καλό να κάνω.» Ο Bill Mann ήταν ένας αρκετά έξυπνος άνθρωπος. Του είπα, λοιπόν, ότι αυτές οι άθλιες μαϊμούδες κολλούσαν τον ιό όσο βρίσκονταν ακόμα στις αποθήκες των αεροδρομίων περιμένοντας την μεταφορά τους».
Μου είπε, πολύ απλά, τότε πήγαινε εσύ και φέρε τις μαϊμούδες σου κατευθείαν από τη Δυτική Αφρική και βάλε την African Green να τις μεταφέρει στη Μαδρίτη και να τις ξεφορτώσει εκεί όπου δεν υπάρχει άλλη διακίνηση ζώων. Μετά να έρθουν με αερομεταφορά στη Φιλαδέλφεια και τις παραλαμβάνεις από εκεί. Ή διαφορετικά, αερομεταφορά στη Νέα Υόρκη και παράλαβέ τες κατευθείαν από το αεροπλάνο. Ερχόμαστε σε συνεννόηση με την African Greens. Δεν ήξερα εκείνο το διάστημα ότι στην ουσία κάναμε εισαγωγή του ιού του AIDS.
Πολλές φωνές από πίσω:…(γέλια)… ώστε, εσύ ήσουν που έβαλες τον ιό του AIDS στη χώρα. Τώρα το γνωρίζουμε!(γέλια). Αυτό είναι πραγματική ιστορία! (γέλια) Και τι δεν θα έκανε η Merck για να κατασκευάσει ένα εμβόλιο! (γέλια)
Dr Maurice Hilleman: Έτσι, αυτό που έκανε ήταν να τις φέρει μέσα, εννοώ ότι εμείς κάναμε εισαγωγή εκείνες τις μαϊμούδες. Και μόνο εγώ είχα αυτές, γιατί αυτή ήταν η λύση αφού εκείνες οι μαϊμούδες δεν είχαν επιθετικούς ιούς, αλλά εμείς…
Dr Edward Shorter: Περίμενε, γιατί δεν είχαν μολυνθεί με επιθετικούς ιούς, εφόσον ήρθαν από την Αφρική;
Dr Maurice Hilleman: …γιατί δεν ήταν μολυσμένες, δεν ήταν, δεν ήταν μολυσμένες με αυτές τις ομάδες που είχαν σαράντα διαφορετικά είδη ιών….
Dr Edward Shorter: ήταν όμως μολυσμένες αυτές που ήρθαν από τη ζούγκλα…
Dr Maurice Hilleman: …ναι, αυτές ήταν, αλλά ο αριθμός τους ήταν σχετικά μικρός. Αυτό που είχαμε ήταν μία μικρή ομάδα που μπορούσε να μεταδώσει την επιδημία μέσω μόλυνσης σε ένα κλειστό χώρο. Έτσι, λοιπόν, κάναμε εισαγωγή και τις πηγαίναμε για να τις καθαρίσουμε. Θεέ μου, τώρα ανακάλυπτα νέους ιούς. […] Μου έκαναν πρόσκληση από το Ιδρυμα Sister Kinney που είχε αντιρρήσεις όταν ο ιός ήταν ζωντανός…
emvolia_miastala
Dr Edward Shorter: A, σωστά…
Dr Maurice Hilleman: Ναι, είχαν πέσει πάνω σε μία παρτίδα του Sabin και μού είχαν ζητήσει να πάω και να μιλήσω σε μία συνάντηση του ιδρύματος. Θεώρησα ότι θα είναι παγκόσμια συνάντηση..Θεέ, μου! Για ποιο πράγμα θα μιλούσα; Ξέρω για ποιο πράγμα θα μιλήσω, θα μιλήσω για την ανίχνευση μη ανιχνεύσιμων ιών.
Dr Albert Sabin …υπήρχαν εκείνοι που είχαν αντιρρήσεις για εμβόλια με ζωντανό μέσα τον ιό …… επικεντρώθηκαν όλες οι προσπάθειες ώστε ο κόσμος να χρησιμοποιεί εμβόλια με τον ανενεργό ιό, ενώ υποστήριζαν εμένα στον τομέα της έρευνας για εμβόλια με ζωντανό τον ιό.
Dr Maurice Hilleman: Τώρα, λοιπόν, είχα να πω κάτι (γέλια) που θα κινούσε την προσοχή. Θεώρησα ότι αυτός ο καταραμένος ιός SV40 […] αυτός ο ιός θα έπρεπε να είναι στα εμβόλια του Sabin. Έτσι, έκανα κάποιο γρήγορο τεστ (γέλια) και ήταν εκεί πράγματι.
Dr Edward Shorter: Δεν το πιστεύω…
Dr Maurice Hilleman: … Έτσι ήταν …
Dr Edward Shorter: …έτσι, λοιπόν, απέσυρες το στοκ εμβολίων του Sabin εδώ στη Merck…
Dr Maurice Hilleman: …ναι, είχαν όντως παρασκευαστεί, είχαν παρασκευαστεί στην Merck…
Dr Edward Shorter: Άρα έστρεψες το ενδιαφέρον σου στον Sabin τότε;
Dr Maurice Hilleman: …Ναι, κατασκευάζονταν εδώ πριν ακόμα εγώ έρθω…
Dr Edward Shorter: ναι, αλλά παρόλο αυτά εκείνο τον καιρό ο Sabin διενεργούσε ακόμα εκτεταμένες έρευνες.
Dr Maurice Hilleman: …ναι
Dr Edward Shorter: ok.
Dr Maurice Hilleman: …στη Ρωσία και αλλού. Μίλησα, λοιπόν για την ανίχνευση μη ανιχνεύσιμων ιών και είπα στον Albert: «γνωρίζεις ότι εσύ και εγώ είμαστε καλοί φίλοι και όταν θα πω αυτά που θέλω εσύ θα θυμώσεις. Θα μιλήσω για τον ιό που βρίσκεται μέσα στον εμβόλιό σου. Θα τον ξεφορτωθείς τον ιό, μην ανησυχείς για αυτό, θα τον ξεφορτωθείς….ο Albert φυσικά ήταν αρκετά αναστατωμένος.
Dr Edward Shorter: Και τι είπε;
Dr Maurice Hilleman: …βασικά ισχυρίστηκε ότι αυτό ήταν άλλος ένας λόγος για να θολώσει τα νερά στον τομέα των εμβολίων. Συμφώνησα απόλυτα μαζί του, αλλά υπάρχει μία νέα εποχή που μπορεί να ανιχνευτούν οι ιοί και το σημαντικό είναι να τους ξεφορτωθούμε.
Dr Edward Shorter: Γιατί το ισχυρίστηκε αυτό αν στην πραγματικότητα ο ιός μόλυνε το εμβόλιο;
Dr Maurice Hilleman: …υπάρχουν 40 είδη διαφορετικών ιών σε αυτά τα εμβόλια, έτσι και αλλιώς που τους απενεργοποιούμε…
Dr Edward Shorter: δεν το κάνατε, όμως για τον δικό του …
Dr Maurice Hilleman: …όχι, σωστό είναι αυτό, αλλά το εμβόλιο για τον κίτρινο πυρετό είχε μέσα τον ιό της λευχαιμίας και ξέρεις πόσο αντιεπιστημονικό ήταν αυτό τότε. Πήγα, λοιπόν, του μίλησα και με ρώτησε: «γιατί σε ανησυχεί τόσο πολύ;» Και του απάντησα: «Έχω ένα προαίσθημα ότι αυτός ο ιός είναι διαφορετικός, δεν ξέρω πώς να σου το εξηγήσω……νομίζω ότι αυτός ο ιός θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες.» Και με ρώτησε τι; Και απάντησα «καρκίνο» (γέλια). Του είπα, Albert, μπορεί να νομίζεις ότι είμαι τρελός, αλλά έχω αυτό το προαίσθημα. Στο μεταξύ το είχαμε δοκιμάσει σε μαϊμούδες και χάμστερ. Είχαμε μία συνάντηση και αυτό ήταν το θέμα της ημέρα με αστεία που κυκλοφορούσαν όπως, ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε τους Ρώσους στους Ολυμπιακούς αφού όλοι τους θα είχαν όγκους (γέλια). Σε αυτό το σημείο το εμβόλιο εξετάστηκε και από αυτό το σημείο και μετά….στην πραγματικότητα η συνάντηση δεν είχε αποτέλεσμα. Αυτά λοιπόν……..
Dr Edward Shorter: Αυτή ήταν η συνάντηση των γιατρών (ακατανόητες φράσεις) …..στη Νέα Υόρκη;
Dr Maurice Hilleman …όχι, αυτό ήταν στο Sister Kinney…
Dr Edward Shorter: Στο Sister Kinney, σωστά…
Dr Maurice Hilleman: …και ο Del Becco προέβλεψε τα προβλήματα που θα είχαν αυτοί οι φορείς ιών.
Dr Edward Shorter: Και γιατί δεν μίλησε ανοικτά;
Dr Maurice Hilleman: …νομίζω το έκανε, αλλά δεν θυμάμαι. Δεν βγήκε κάποιο ανάλογο δελτίο τύπου. Λογικά δεν τα λες δημόσια αυτά, πρόκειται για ένα ζήτημα της επιστημονικής κοινότητας μέσα στην επιστημονική κοινότητα…..
emvolio-_miastala
Ομιλίες από φωτορεπόρτερ: …μία ιστορική νίκη πάνω σε μία δραματική ασθένεια ξεδιπλώνεται δραματικά στο Πανεπιστήμιο του Michigan. Εδώ οι επιστήμονές του εισάγουν τον κόσμο στην νέα εποχή της ιατρικής με μνημειακές αναφορές που αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο Salk κατά της πολιομυελίτιδας πρόκειται να έχει καταπληκτική επιτυχία. Είναι μία μέρα θριάμβου για αυτόν που έφτιαξε το εμβόλιο, τον Dr. Jonas E Salk. Φθάνει εδώ μαζί με τον Basil O’Connor διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος για την Παιδική Παράλυση που χρηματοδότησε τις έρευνες. Εκατοντάδες ρεπόρτερ και επιστήμονες έχουν συγκεντρωθεί από κάθε γωνιά της χώρας για αυτήν την ιστορική ανακοίνωση. …
Dr Albert Sabin: …έγινε μεγάλο σόου εκεί, με χολιγουντιανό χαρακτήρα. Υπήρχε αρκετή υπερβολή και η εντύπωση ήταν όταν ότι το 1957, όχι αυτό ήταν το 1954 ότι το πρόβλημα είχε λυθεί και είχε νικηθεί η πολιομυελίτιδα.
Dr Maurice Hilleman: …αλλά παρόλο αυτά το ξέραμε ότι υπήρχε ο ιός στο στοκ που είχαμε για να κάνουμε τα εμβόλια. Αυτός ο ιός, βλέπετε, ένα στοιχείο στα 10,000 δεν είναι ενεργοποιημένο…(ακατανόητες φράσεις) … η επιστήμη ήταν σε καλό δρόμο τότε γιατί αυτό ήταν που κάναμε. Δεν ανησυχούσαμε για τους ιούς που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε.
Dr Edward Shorter: Έτσι ανακάλυψες ότι δεν ήταν ανενεργός στο εμβόλιο του Salk;
Dr Maurice Hilleman: …Σωστά. Το επόμενο που έγινε ήταν ότι μετά από 3-4 εβδομάδες ανακαλύψαμε ότι τα χάμστερ ανέπτυξαν όγκους.
Dr. Len Horowitz: Εκτός από το AIDS και τη λευχαιμία που έγιναν ξαφνικά «ανεξέλεγκτοι ιοί», είπε ο Hilleman, εκείνη την εποχή η επιστήμη συνέχιζε να βρίσκεται στον σωστό δρόμο.
——————-
© μετάφραση stavroula xoxlidaki
© miastala

Δεν υπάρχουν σχόλια: