Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Project Blue Beam


Skywatch
To ‘Project Blue Beam’, φέρεται να είναι ένα ακόμη μυστικό σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών,την παγκόσμια επικράτηση της αναρχίας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της “κάστας των ισχυρών”.Είναι όμως ή μήπως είναι άλλη μια απάτη-παγίδα;
Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται από την δεκαετία του 60′ όμως το μεγάλο “μπάμ” έγινε στην δεκαετία του 90′. Ο Καναδός δημοσιογράφος Serge Monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη μελέτη του σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam.
  • Ο Monast- παρότι είχε πει πως, οι υπεύθυνοι του προγράμματος μπορούν με την τεχνολογία που διαθέτουν, να προκαλέσουν από απόσταση ανακοπή καρδιάς σε έναν υγιή άνθρωπο -πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του όπως και ο συνεργάτης και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά από τον θάνατο του ίδιου! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Αυτοί οι δύο -τρομερά συμπτωματικοί- θάνατοι ήταν από μόνοι τους αρκετοί για να στρέψουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στα λεγόμενα του Monast τα οποία στην αρχή πολλοί απέρριψαν και κάποιοι άλλοι χλεύασαν.
Το P.B.B. βάσει των όσων είπε ο Monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης.
1ο Στάδιο:
Στο πρώτο στάδιο φέρεται να γίνεται προσπάθεια με την χρήση τεχνολογίας πρόκλησης φυσικών καταστροφών. Με τη χρήση του γνωστού υπέρ-όπλου HAARP που κατέχουν οι αμερικανοί με σκοπό την πρόκληση σεισμών,πλημμύρων,εκρήξεων ηφαιστείων σε διάφορα σημεία του πλανήτη καθώς και την αποκάλυψη στοιχείων (τάφοι,επιγραφές,αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα καταρρίπτουν τις τωρινές θρησκείες. Δηλαδή πως ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ, ότι το κοράνι δεν γράφτηκε από τον Μωάμεθ και πάει λέγοντας… Μερικοί λένε ότι η ανακάλυψη του -και καλά- τάφου του Χριστού από τον James Cameron ανήκει στο πρώτο στάδιο του P.B.B. όπως και το βιβλίο “Κώδικας Ντα Βίντσι”.
Ο Monast επίσης είπε το 1994 ότι το Hollywood θα προκαλέσει με ταινίες την πεποίθηση ότι
«μόνο με μία θρησκεία και μία κυβέρνηση
μπορούμε να νικήσουμε
μία επικείμενη εισβολή εξωγήινων»
(βλ.independence day 1996)
projectbluebeamjesushologram
2ο Στάδιο:
Σύμφωνα πάντα με τον Monast, η NASA έχει τοποθετήσει πάνω σε δορυφόρους της που κινούνται γύρω από την γη, μηχανήματα με ειδικές ακτίνες λέιζερ με σκοπό την προβολή ολογραμμάτων (εικονική πραγματικότητα).
Ο Monast είπε ότι ήδη έχουν προβάλει εικόνες Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό και ίσως εκεί “κολλάνε” οι τόσες μαρτυρίες ανθρώπων για Α.Τ.Ι.Α. που έχουν αλλόκοτη κίνηση,υψηλές ταχύτητες, διαφορετικά σχήματα ή ξαφνικές εξαφανίσεις..Είναι όλα εικόνες ψεύτικες,ολογράμματα! Ακόμα έλεγε πως ο σκοπός των μηχανημάτων αυτών είναι να προβάλουν εικόνες Ιερών προσώπων με σκοπό την αναταραχή..
3ο Στάδιο:
  • Φανταστείτε,έλεγε,να εμφανιστεί πάνω από την Βαγδάτη μία στρατιά αγγέλων καλώντας τους πιστούς μουσουλμάνους να σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ!
  • Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα συμβεί…
Παρομοίως θα πράξουν και με τα άλλα κράτη “πατώντας” πάνω στην δύναμη υποβολής που έχουν οι Θρησκείες παγκοσμίως.Τα μικροτσίπ που ακούμε τόσα χρόνια παίζουν και αυτά μεγάλο ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου αφού μέσα από αυτά -με χρήση χαμηλών Hz όπως E.L.F.- όχι μόνο θα βλέπουμε τους διάφορους Θεούς στον ουρανό από τους δορυφόρους, αλλά θα ακούμε και την φωνή τους μέσα στο κεφάλι μας! Καταλαβαίνετε σε μία κοινωνία που το 85%+  πιστεύει σε θρησκείες πόσο μεγάλες θα ήταν οι συνέπειες…
work.4514046.1.flat,550x550,075,f.project-blue-beam-the-test-of-faith
4ο Στάδιο:
Αυτό είναι και το πιο τολμηρό.
  • Ο Monast είπε πως μετά τις “προβολές” και το Θρησκευτικό χάος, θα μεταδοθεί ψευδές μήνυμα εισβολής εξωγήινων ώστε να προκληθεί άκρατος πανικός που θα καταπέσει με την παρέμβαση των Η.Ε. που θα απαιτήσει την άμεση καταστροφή των πυρηνικών όπλων σε όλο τον πλανήτη!
Όταν γίνει αυτό
  • θα εκπέμψουν νέο σήμα στοχεύοντας τους Χριστιανούς του πλανήτη (φυσικό επόμενο αφού τα 2/3 των ισχυρών χωρών είναι Χριστιανοί) κάνοντας τους να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας. Θα νομίζουν ότι σατανικές εισβολές απειλούν τα πιστεύω τους, με απώτερο σκοπό την δημιουργία μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας.
Το τελικό χτύπημα
  • θα είναι όταν οι δορυφόροι εξαπολύσουν νέο σήμα σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του πλανήτη κάνοντας τις τηλεοράσεις να προβάλουν εικόνες από αποκρουστικά όντα, φαντάσματα και, κάθε συσκευή που μπορεί θα αναπαράγει ήχους τρομακτικούς και απόκοσμους ώστε να σπρώξουν τα έθνη στην παράκρουση και σε μαζικές αυτοκτονίες και στην τελική επικράτηση της “Νέας Τάξης Πραγμάτων”.
article-1234430-0787DEA4000005DC-908_634x348
Ο Serge Monast στην συνέντευξη του τότε το 1994 λίγο πριν πεθάνει κάτω από πέπλο μυστηρίου υποστήριξε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του προγράμματος.
  • Σήμερα αυτοί που το στηρίζουν λένε ότι είμαστε ακόμα στο πρώτο στάδιο.
  • Φαίνεται όμως να είμαστε στο δεύτερο προς τρίτο βάσει των όσων βλέπουμε και όσων ακούμε πάνω στα τεράστια άλματα της τεχνολογίας.
  • Υπάρχουν αποδείξεις ότι οι αμερικανοί έχουν αναπτύξει τεχνολογίες που κάνουν τον τυφλό να δει,τον κουφό να ακούει και την αποκατάσταση του ασθενούς εφικτή χωρίς την χρήση χειρουργικών εργαλείων η φαρμάκων…
Ο Monast παρέθεσε και στοιχεία όσο αφορά στον έλεγχο του νου του ανθρώπου.
Είπε πως ο δέκτης έχει κατασκευαστεί από την Loral Electro-Optical System, βιομηχανία όπλων στην Καλιφόρνια. Η εν λόγω εταιρία είχε κάνει έρευνες για χάρη του στρατηγού της αμερικανικής αεροπορίας Leonard Perez την δεκαετία του 80′ ο οποίος είχε ζητήσει όπλα που θα μπορούν να “φυτεύουν” μηνύματα στο κεφάλι του εχθρού..
Αυτό είναι εφικτό με ραδιενεργούς παλμούς και πολύ χαμηλές συχνότητες ( ELF, VLF, and LF) όπως προείπαμε. Ο Monast ακόμα ανέφερε μία σειρά από μυστηριώδεις αυτοκτονίες βρετανών επιστημόνων που σχετίζονται άμεσα με το P.B.B. αφού όλοι τους δούλευαν για το αμερικάνικο ναυτικό.
Τα ολογράμματα είναι πλέον ένα ακόμη πείραμα εξόντωσης των πληθυσμών σε εφαρμογή. Ας μην ξεχνάμε το περίεργο φωτεινό σπιράλ που εμφανίστηκε στη Νορβηγία πριν μερικούς μήνες, την συχνότατη θέαση Α.Τ.Ι.Α σε όλες τις χώρες του πλανήτη το τελευταίο διάστημα, θέαση λαμπερών αντικειμένων στον ουρανό και το πιο πρόσφατο φαινόμενο που παρουσιάστηκε σε περιοχή της Βρετανίας, ένας αινιγματικός, πρωτόγνωρος και αδιευκρίνιστης προέλευσης ήχο, που παρέμεινε στην περιοχή επί 2 περίπου ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας, για τον οποίο η πολιτική και πολεμική αεροπορία της περιοχής, διαβεβαίωσε πως δεν είχε σχέση με πτήση αεροσκαφών ή εκτόξευση πυραύλου.
bluebeam11
Αυτά και άλλα πολλά και ακραία θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα.
Για τους αφελείς- που ενώ προειδοποιούνται μέσα από αυτό το κείμενο αλλά παρόλα αυτά πειστούν περί.. Δευτέρας Παρουσίας- ένα έχω να πω:
Ας πρόσεχαν…!!!!!!!!!!
Στους υπόλοιπους εύχομαι…καλή τηλεθέαση και καλή διασκέδαση!

To Project Blue Beam ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ @ miastala
“με 100 δισεκατομμύρια άστρα στον γαλαξία μας μόνο. Τι θα μας έκανε να σκεφθούμε ότι είμαστε ότι είμαστε η μοναδική μορφή ζωής ?”Von Braun
Λοιπόν μπαίνω στον πειρασμό να γράψω δύο λόγια.. σχετικά με το κείμενο. Παρ όλο που αναφέρει πως βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο, η παρατήρηση λέει πως είμαστε ήδη στο τρίτο και συνεχίζουν ακάθεκτοι για την συγκομιδή. Μην με ρωτήσετε “ποιά συγκομιδή?” δεν χρειάζεται πολύ φιλοσοφία ή σκέψη για να αντιληφθεί κάποιος με ΝΟΥ, πως είμαστε βρωτοί.!Το λέει και ο Ευριπίδης στην “Ελένη”
<<Τα δ’αυ Διός βουλεύματ’ άλλα τοίσδε συμβαίνει κακοίς. πόλεμον γαρ εισήνεγκεν Ελλήνων χθονί και Φρύξι δυστήνοισιν, ως όχλου βροτών πλήθους τε κουφίσειε μητέρα χθόνα γνωτόν τε θείη τον κράτιστον Ελλάδος.>>
και η μετάφραση:
Άλλες πάλι σκέψεις ο Δίας έκανε πάνω σ’ αυτά τα κακά που μας είχαν βρει. Άναψε πόλεμο δηλαδή ανάμεσα στη χώρα των Ελλήνων και στους Φρύγες τους κακότυχους για να ξαλαφρώσει από το βάρος του πλήθους των ανθρώπων τη μάνα Γή και να ξεχωρίσει τον πιο κράτιστο της Ελλάδας…”
Το “”βροτών”” φυσικά στην μετάφραση αλλάζει. Ο “όχλος βροτών” ? Αυτή την ιδέα είχε ο Δίας για τους Έλληνες και τους άλλους ανθρώπους ? Ήθελε να ανακουφίσει την Γη ? Γιατί αυτό μου θυμίζει τα Georgia Guidestones, !!“Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!” και την Νέα Τάξη Πραγμάτων σε μια εποχή χαμένη μέσα στις ομίχλες του χρόνου ?
Αυτό που χρειάζεται είναι να σκεφτείς, πως…
…για να έχει αξία οποιοδήποτε πρόγραμμα επιβολής και ελέγχου, πρέπει να ανήκεις στην μάζα, στον όχλο, στους πολλούς δηλαδή. Γιατί αυτό ακριβώς κάνουν, χρησιμοποιούν την ανθρώπινη μάζα σαν όπλο. Χρειάζεται να το απασφαλίσουν, να το οπλίσουν, να σημαδέψουν και να τραβήξουν την σκανδάλη. Ξέρεις ποιοί είναι ο στόχος? Που σημαδεύουν?
Σημαδεύουν στα όντα που ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ. Αυτούς φοβούνται, αυτούς τρέμουν.
Ψυχή ΔΕΝ έχει ποτέ η μάζα, ο όχλος.
Ψυχή έχει ΜΟΝΟ το ΑΤΟΜΟ.
Το Ακέραιο, Αδιαίρετο ΑΤΟΜΟ, στην κατάσταση του ΕΙΝΑΙ…
Όχι του ΕΓΩ.
Γιατί το ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ… Δεν ελέγχεται, δεν κατευθύνεται, δεν γίνεται όπλο, δεν είναι βροτός. Αρκεί φυσικά να έχει Ενεργοποιηθεί.
Για να ελέγξουν λοιπόν τα ΕΜ-ΨΥΧΑ ΟΝΤΑ έφτιαξαν τις θρησκείες, τις εκκλησίες, τα τζαμιά, τα κοινόβια. Τι τα χρειάζεται η ψυχή αυτά τα καραγκιοζιλίκια? Τίποτε δεν τα χρειάζεται, γιατί ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ο Έμψυχος άνθρωπος.
Όταν έρχεται εδώ κάτω ή όταν τον φέρνουν ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Από την πηγή αποκόπηκε. Ο ΕΜΨΥΧΟΣ επαναλαμβάνω. ΞΕΡΕΙ απλά ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ. Αυτό που χρειάζεται είναι να ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ.
Να ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ αυτά, που χρόνια και χρόνια τον εκπαιδεύουν να πιστεύει…
  • Σε ανύπαρκτους θεούς ( γι αυτό όλοι οι θεοί είναι παράσιτα), Αν δεν πιστεύεις σε αυτούς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Γι αυτό και οι εκκλησίες σου ζητούν πρώτα απ’ όλα πίστη και υπακοή. !!!
  • Σε προδότες πολιτικούς που τους πληρώνει, να δουλεύουν  για την καταστροφή του…!!!
  • Σε τράπεζες που του δίνουν μερικά τυπωμένα χαρτάκια και του παίρνουν την ΨΥΧΗ του.
  • Σε ομάδες, σε οργανικές πύλες, για να ρουφάνε την τόσο πολύτιμη ΨΥΧΗ του…!!!
ΜΟΝΟ το ΑΤΟΜΟ … είναι έξω από όλα αυτά… Γι αυτό ΔΕΝ μπορούν να το χειριστούν, να το χρησιμοποιήσουν, να το ελέγξουν, σε κανένα σύμπαν. Αυτός είναι και ο ΣΚΟΠΟΣ σου σε αυτή την ζωή.
ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΤΟΜΟ… ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ…!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ… !!!


To Project Blue Beam ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ
Ο Αμερικανικός “Κατάλογος Εχθρών” για να διατηρείτε αενάως η Κατάσταση Πολέμου
και οι προϋπολογισμοί του Πενταγώνου. Με χρονική σειρά.
1.Σοβιετική Ρωσία
2.Τρομοκράτες
3.Αστεροειδείς
4.Εξωγήινοι
Για να κρατούν τα πρόβατα στο μαντρί!
Διάβασε ακόμη σχετικά άρθρα για να αυξήσεις την κατανόηση σου
ΕΔΩ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: