Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πολ Τόμσεν: ”Η κυβέρνηση ήταν νεκρή για 6 μήνες”



Απίστευτη δήλωση του Πολ Τόμσεν για την Ελλάδα!
Η χώρα με μια σοσιαλιστική κυβέρνηση σαν τη δική μας, με πρωθυπουργό που είναι κάθε μέρα στις επάλξεις, ακόμα και τους θερινούς μήνες που όλοι πήγαιναν διακοπές, με ένα κυβερνητικό επιτελείο «αστέρι» αλλά κυρίως μονιασμένο, δεν μπορεί να μην παίρνει τα εύσημα.
Τι λέει στην έκθεσή του ο κ. Τόμσεν; Η κυβέρνηση για έξι μήνες ήταν νεκρή και εκεί ακριβώς βρίσκεται όλη η αλήθεια γιατί οι έλληνες πολίτες καλούνται να πληρώσουν και πάλι το «μάρμαρο» με τα νέα επώδυνα μέτρα.
Στην εσωτερική έκθεση που παρέδωσε στο ΔΣ του ΔΝΤ για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία, ο Πολ Τόμσεν βλέπει για το 2012 μεγάλο κενό στα οικονομικά της χώρας με το έλλειμμα να φτάνει σε ποσοστό 2% του ΑΕΠ, δημιουργώντας μια μαύρη τρύπα της τάξεως των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Όπως εξηγεί ο εκπρόσωπος στην έκθεσή του, η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεχής επιδείνωσης των οικονομικών συνθηκών στη χώρα μας λόγο των μεταρρυθμίσεων, που ενώ είχαν συμφωνηθεί δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: