Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ήλιος "απειλεί" να πατήσει την σκανδάλη των πυρηνικών της Ρωσίας!


Στο defencenet διαβάζουμε:

Mε έκτακτη αναφορά της η ρωσική ομοσπονδιακή υπηρεσία ατομικής ενέργειας (FAAE), προειδοποίησε τις ρωσικές αρχές για να ξεκινήσουν επείγουσες προετοιμασίες για την προστασία των πυρηνικών της εγκαταστάσεων συμπεριλαμβανομένων και των πυρηνικών της πυραύλων, προ του κινδύνου μιας ηλιακής έκρηξης η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει μαζικές διακοπές ρεύματος έως και την πυροδότηση των ίδιων των πυρηνικών κεφαλών των πυραύλων! 
Μάλιστα στην αναφορά γίνεται λόγος για την ηλιακή έκρηξη X1.9 που σημειώθηκε εχθές προερχόμενη από την ηλιακή κηλίδα "1302" –έτσι όπως έχει χαρτογραφηθεί στην επιφάνεια του Ήλιου- με αποτέλεσμα μεγάλες περιοχές της Χιλής να μείνουν χωρίς ηλεκτροδότηση λίγα λεπτά μετά την ηλιακή αυτή έξαρση.
Οι επιστήμονες της FAAE εκτιμούν πως αυτό που συνέβη στη Χιλή συνέβη και πριν μερικές ημέρες με το «blackout» στην Αριζόνα και την Νότια Καλιφόρνια στις 8 Σεπτεμβρίου 
Ακόμη χειρότερα οι ηλιακή δραστηριότητα που βαίνει συνεχώς αυξανόμενη συνδέεται από τους Ρώσους επιστήμονες της FAAE με την έκρηξη στο γαλλικό πυρηνικό εργοστάσιο στις 12 Σεπτεμβρίου αλλά και στο πυρηνικό εργοστάσιο του Michigan στις 16 Σεπτεμβρίου.
Σε περίπτωση ενεργοποίησης των ρωσικών πυρηνικών, αυτόματα οι ΗΠΑ θα εκτοξεύσουν και τα δικά τους πυρηνικά και τότε ... αντίο πλανήτη Γη! 
Εδώ και ένα χρόνο οι Ρώσοι κάνουν δοκιμές δύο νέων τύπων βαλλιστικών διηπειρωτικών βλημάτων: Η πρώτη κατηγορία είναι οι από το έδαφος εκτοξευόμενοι Topol-Μ ICBM, εμβέλειας 11.000 χλμ. και γνωστοί στο ΝΑΤΟ υπό την κωδική ονομασία SS-Χ-27 Sickle.
Η δεύτερη κατηγορία είναι εκείνη των εκτοξευομένων από πυρηνικά υποβρύχια πυραύλων στερεών καυσίμων ονόματι Bulava (Κεφαλοθραύστης), με εμβέλεια 8.000 χλμ. και την κατά ΝΑΤΟ ονομασία SS-ΝΧ SLBM. Βασίζονται τεχνολογικά επίσης στους Topol-Μ και φέρουν έξι ως δέκα πυρηνικές κεφαλές MIRV, αλλά είναι ελαφρότεροι και με πολύ πιο προηγμένα υποσυστήματα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τις "βλακείες" των ανθρώπων και της πολεμικής και στρατιωτικής τους μανίας θα έλεγα μάλλον πως απειλεί καταστρέψει ο ήλιος...
Αν είναι έτσι δεν έχουν παρά να απενεργοποιήσουν όλες οι χώρες της Γης τις πυρηνικές τους κεφαλές. Τόσο απλά. Και τόσο όμορφα. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία της ανθρωπότητας να πετάξει από πάνω της κάθε οπλικό σύστημα- ειδικά τα πυρηνικά. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση το "αντίο-ΓΗ" θα οφείλεται σε ένα είδος που δε σεβάστηκε το σπίτι του και το ηλιακό του σύστημα... και "κερδίζει δίκαια" τον αφανισμό του... 
Άδικο παραμένει όμως για κάθε άλλο έμβιο οργανισμό και τον ίδιο τον πλανήτη.
 http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/09/blog-post_8140.html#ixzz1ZBuzgVST

Δεν υπάρχουν σχόλια: