Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Agapiti Vodafone. An den mporis ta Ellinika, tote “na fyfete…na pate allou”.


-
 Αγαπητή Vodafone. Υπάρχουν και Ελληνικές εταιρίες ή εταιρίες που σέβονται τον τόπο…… 

Λέω να αρχίσω ανένδοτο, ίδιο με αυτόν που έχουμε αρχίσει ορισμένοι συντάκτες ιστολογίων στην Ελλάδα για τηνπροστασία της Ελληνικής γλώσσας, και την αποφυγή της χρήσης των “Greeklish”. Ναι αυτών των “Greeklish” που χρησιμοποιείς στην απαράδεκτη και προσβλητική καμπάνια σου και στο τελευταίο διαφημιστικό της CU Vodafone.

Και ξέρεις κάτι agapiti Vodafone; Αυτοί οι συντάκτες δέχονται άνω των 250.000 επισκεπτών ημερησίως, πολλούς περισσότερους από αυτούς που θα δουν την διαφήμιση σου. Και όταν προβάλλουν κάτι, δεν το κάνουν απαραίτητα για το κέρδος, όπως στην δική σου περίπτωση.
Το κάνουν γιατί είναι Έλληνες στην χώρα τους, και θα ήλπιζαν ότι μια ξένη εταιρεία που παράγει κέρδη για σχεδόν 20 έτη σε αυτή τη χώρα, θα σεβόταν έστω την γλώσσα και την ιστορία.
Γιατί μην ξεχνάμε την πρόσφατη διαφήμιση με την σημαία της “ανεξάρτητης Κρήτης” να είναι
ακριβώς δίπλα από τον κατά τα άλλα συμπαθή ηθοποιό στο ρόλο του ταξιδιωτικού πράκτορα. Ή μήπως είναι και αυτό τυχαίο γεγονός, όπως και το γεγονός των greeklish; Και εάν ήταν τυχαίο, γιατί “κατέβηκε” και “εξαφανίστηκε” η σημαία τις επόμενες ημέρες από το διαφημιστικό;

Agapiti Vodafone. Mipos na sou thimiso oti i glossa proelefsis sou perilamvani kata 40% Ellinikes rizes stis leksis sou;


Γιατί μου φαίνεται ότι εκτός από τον ανένδοτο για τη γλώσσα και για την Ελληνικότητα των επιλογών των “ιθαγενών” σε αυτή τη χώρα, θα αρχίσω και τον ανένδοτο υπενθύμισης τόσων τυχαίων γεγονότων που έχουν συνδεθεί με το όνομα Vodafone και έχουν βγει πάλι στο προσκήνιο.

Όσοι δεν έχετε δει τη “διαφήμιση” προσβολή της Ελληνικής γλώσσας, δείτε την ΕΔΩ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: