Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τα ψέματα τελείωσαν...


 
Επειδή καιρό τώρα ειμαστε ο λαός ολομόναχος, δεν νοιαζετε κανείς για εμάς, αποφασίσαμε να κανουμε κατι που επρεπε να ειχαμε κανει καιρό.Δεν μπαίνουμε σε άσκοπους σχολιασμούς για το κράτος και το πολιτικό σινάφι.Οι άνθρωποι απλά θελουν να μας εξαφανίσουν.

Στείλτε μας...
στο email anti.ntp@gmail.comΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με πεδίο θέματος την λέξη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, και πείτε μας για οικογένειες που γνωρίζετε και εχουν πραγματικη αναγκη για τρόφιμα, ρουχισμό κλπ ή τους εχουν κοψει το ρευμα κλπ

Στείλε μας email όσοι μπορείτε  και θέλετε να βοηθήσετε να κανουμε κάτι καλό για τους συνανθρώπους μας.

Εμείς σαν blog απλά θα φέρουμε σε επαφή αυτους που θελουν να βοηθήσουν και τις οικογένειες που εχουν ανάγκη.

Δεν θα δημοσιευτούν ονόματα από καμια απο τις δυό πλευρές.


Τα email που δεν θα έχουν στο πεδίο θέματος την λέξη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ δεν θα μπορουμε να τα βλεπουμε, καθως θα χάνονται στον χαμό των καθημερινών email που λαμβάνονται.

Περιμενουμε τα email σας αρκετά κάτσαμε με σταυρωμένα χέρια. Την δύναμη της ενημέρωσης ας την χρησιμοποιήσουμε προς όφελος όλων μας.

Ας δείξουμε την πραγματική ψυχή μας.
ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: