Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ακραιφνής προκλητική κίνηση της Τουρκίας: Ονόμασε "Πλατεία Μακεδονίας" ένα κεντρικότατο σημείο της Αγκυρας


Εγκαινιάστηκε χθες στο κεντρικότερο σημείο της Άγκυρας, στην πιο ελίτ περιοχή, στην συνοικία Τσάνγκαγια


Σε μια άκρως προκλητική ενέργεια προχώρησε χτες η Τουρκία. Μια ενέργεια που χρεώνεται προσωπικά στον ίδιο τον Αμπντουλάχ Γκιουλ. Συγκεκριμένα, εχτές, εγκαινιάστηκε σε κεντρικότατο σημείο της Άγκυρας, μια πλατεία με το όνομα ... «Μακεδονία».

Για όποιον έχει πάει στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, πρόκειται στην ουσία για ένα πάρκο είκοσι στρεμμάτων, στην πιο ελίτ περιοχή, στην συνοικία Τσάνγκαγια. Εκεί ακριβώς που βρίσκεται η προεδρική κατοικία!

Ο ίδιος ο Γκιουλ λοιπόν, εξέδωσε μια ανακοίνωση, στην οποία αποκαλεί την πρωτοβουλία αυτή ως «μικρό δώρο» για τα είκοσι χρόνια της ανεξαρτησίας των Σκοπίων, τα οποία τα αποκαλεί φαρδιά πλατιά ως "Μακεδονία"!!!

Οι Τούρκοι είναι πάντα στρατηγικός εταίρος των Σκοπίων με πολλές δωρεές, τόσο σε όπλα όσο και σε οικονομικά ανταλλάγματα.

Και φυσικά η κίνηση αυτή μόνο ως αθώα δε μπορεί να εκληφθεί, μιας και είναι γνωστό, ότι από την εποχή του Γκλιγκόροφ, η Τουρκία προσπαθεί να αυξήσει τον τουρκογενή πληθυσμό στα Σκόπια και να χρησιμοποιήσει το κρατίδιο ως ένα πολιορκητικό κριό στα βόρεια σύνορά μας . Παράλληλα, με διάφορα ανταλλάγματα, η Τουρκία πάντοτε χρησιμοποιούσε τα Σκόπια για να ανάβει φωτιές στα Βαλκάνια κατά το δοκούν. Το έχει κάνει ήδη σε βάρος των Σέρβων, του Κοσσόβου αλλά και της Βουλγαρίας.

Και η κίνηση αυτή του Γκιούλ δείχνει ότι έχει ήδη πάρει άλλο ένα φιλέτο από την χώρα αυτή. Ενα φιλέτο για το οποίο θα διαβάσετε σε επόμενο άρθρο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: