Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΩΝ


ΑΘΗΝΑ 18-9-2011 .


Το πολεμικό προσκλητήριο των ημερών στη γειτονιά μας απλώνεται διαρκώς και σε περισσότερους αποδέκτες. Σε δήθεν συμμάχους, ευκαιριακούς «φίλους» και τους προσωρινούς γείτονες και εχθρούς μας. Το προσκλητήριο αφορά όχι μόνο το Αιγαίο αλλά και τις συνεχείς προκλήσεις της Άγκυρας στη Θράκη μας. Όμως εκείνο το στοιχείο που αναδεικνύεται καθημερινά είναι ότι πριν την πολεμική έκρηξη θα προηγηθεί η «συμμαχική» ενέργεια για τη μοιρασιά της εθνικής μας κυριαρχίας και των πόρων μας σε ξένα χέρια.

Το σχέδιο είναι απλό. Θα μας πουν ότι επειδή απειλούμαστε σε στρατιωτικό επίπεδο τάχα με αφανισμό και επειδή το οικονομικό πρόβλημα που μαγείρεψαν σε βάρος μας είναι δυσεπίλυτο, ελάτε να βγάλουμε το θησαυρό της…ειρήνης που βρίσκεται κάτω από τα πόδια σας. Τέρμα οι απειλές θα μας πουν έπειτα. Τέρμα και η εθνική μας αυθυπαρξία όμως.

Ωστόσο η Τουρκία είναι εθισμένος παραβάτης και άρπαγας. Περιμένει να πληγωθούμε κι άλλο από την εξοντωτική πολιτική των γραικύλων πολιτικάντηδων στα οικονομικά. Και επειδή θέλει να γίνει απόλυτος κυρίαρχος της περιοχής μέσα από την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, θα μας δώσει την ευκαιρία να τη συντρίψουμε προκαλώντας τον πόλεμο και αναγκάζοντας τους φίλους της να συγκεντρωθούν στα δικά τους συμφέροντα.

Τα πράγματα εξελίσσονται προς αυτή την κατεύθυνση. Προσφάτως ο δήμαρχος Αρριανών της Ελεύθερης Θράκης Μας Ιμπραήμ Σερίφ μετέβη στην Τουρκία ως προσκεκλημένος σε εκδήλωση από τον δήμαρχο της τουρκικής πόλης Οσμανγκαζί – Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ. Εκεί ο τουρκεμένος δήμαρχος των Αρριανών αποδέχτηκε ως δώρο από τον Τούρκο δήμαρχο ένα πίνακα που έχει πάνω του την τουρκική σημαία και την σημαία της «ανεξάρτητης Δ. Θράκης»! Άλλη μια κίνηση προκλητικού παντουρκισμού από τον Ντουντάρ τούτη τη φορά που όπως μαθαίνουμε χρησιμοποιεί ως δούρειο ίππο την «ελληνοτουρκική φιλία».

Αλλά και στην κοινότητα Αμαξάδες Ροδόπης εγκαινιάστηκε ένα ακόμα Τζαμί από το δήμαρχο του Σισλί της περιφέρειας Κωνσταντινούπολης Μουσταφά Σαρή Γκιουλ που ανέλαβε και τη διακόσμηση αυτού. Η υποδοχή στον Τούρκο υπήρξε ιδιαίτερα επιμελής από ψευτομουφτήδες, τον σοσιαλιστή βουλευτή Χατζηοσμάν, εκπροσώπους του γνωστού τουρκικού κόμματος DEB και λοιπών ενεργούμενων της Τουρκίας και του προξενείου Κομοτηνής. Με την τουρκική ημισέληνο να αναρτάται σε παράθυρο βιτρό στον κεντρικό χώρο της προσευχής.

Στο Αιγαίο η Τουρκία έβγαλε το στόλο της προκειμένου όπως είπε να προβεί σε εκπαιδευτικά γυμνάσια. Δραστηριότητα που σχετίζεται σαφέστατα με την εξόρυξη φυσικού αερίου στην ΑΟΖ της Κύπρου. Ο τουρκικός «τσαμπουκάς» σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε από 13 έως 16 Σεπτέμβρη που δήθεν τυχαία ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν επισκέφτηκε την Αίγυπτο, την Τυνησία και τη Λιβύη που προσφάτως «απελευθερώθηκαν» με τη βοήθεια των νατοϊκών φίλων της Άγκυρας με τους οποίους τώρα «καβγαδίζει» για τα κερδοφόρα μερίδια.

Η Τουρκία προέβη σε μια εκτεταμένη κίνηση τόσο πολεμικών σκαφών επιφανείας όσο και υποβρυχίων προερχομένων από τον ναύσταθμο της Μαρμαρίδας. Η πορεία αυτών των σκαφών σημειώθηκε μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, ενώ μεγάλη σημασία επίσης για τις τουρκικές προθέσεις έχει ο χαρακτήρας θαλάσσιας απαγόρευσης και ανθυποβρυχιακού πολέμου των ασκήσεων με χρήση πραγματικών πυρών. Η Τουρκία προσπαθεί να αποκόψει το Καστελόριζο σε στρατηγικό επίπεδο από την Ελλάδα όταν η ελληνόφωνη κυβέρνηση σκόπιμα δεν έχει ακόμα χαράξει ΑΟΖ. Επιπλέον στην ίδια περιοχή η Τουρκία δρομολογεί ήδη έρευνες για πετρέλαιο που εκτείνονται σε ελληνικά θαλάσσια ύδατα.

Παράλληλα η Τουρκία έστειλε 3 φρεγάτες από την Μαρμαρίδα με κατεύθυνση τα διεθνή ύδατα ανάμεσα στο τρίγωνο Ισραήλ, Γάζας και Κύπρου. Η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ κάνει λόγο για σκυλοκαβγά και πως στόχος των φρεγατών είναι η εξασφάλιση της ελεύθερης ναυσιπλοΐας στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου. Και απειλεί το Ισραήλ με επέμβαση αν στείλει σκάφη πέραν των 12 μιλίων από τις ακτές του.

Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την νομή του γεωφυσικού πλούτου της Κύπρου αναλογικά όπως λένε ανάμεσα στις ελεύθερες και τις τουρκοκρατούμενες περιοχές. Αυτή τη θέση εξέφρασε εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα στα πλαίσια της επιδίωξης επιβολής της αντεθνικής διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Προηγουμένως η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών μιλούσε για ισομερή μοιρασιά. Όμως στην Κύπρο ο Πρόεδρος Χριστόφιας συνεχίζει ασυγκίνητος τις συνομιλίες με τον κατακτητή και το ελλαδικό καθεστώς ολιγωρεί.

Και ενώ οι ΗΠΑ επαληθεύουν μεταξύ άλλων την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία» γνωρίζοντας την δεδομένη υποχώρηση της κυβερνήσεώς «μας», προχωρούν στην εγκατάσταση των ραντάρ του συστήματος της αντιπυραυλικής άμυνας στην Τουρκία. Ταυτόχρονα το ΝΑΤΟ στέλνει στην Τουρκία πλοία εξοπλισμένα με το σύστημα AEGIS που μπορούν να εκτοξεύουν πυραύλους σε κάθε ανιχνευόμενη απειλή. Η δε Τουρκία θα λαμβάνει επιπλέον σημαντικές πληροφορίες για την κίνηση στην περιοχή, επομένως θα ελέγχει πιο στενά τις κινήσεις της Ελλάδος.

Είναι προφανές λοιπόν ότι επιδιώκεται η αξιοποίηση της εσωτερικής εξουθένωσης της Ελλάδος, η αρπαγή της εθνικής μας κυριαρχίας και η τελική επίθεση. Συνεπώς είναι εθνική αναγκαιότητα η ανατροπή του υφιστάμενου προσκυνημένου καθεστώτος και η επιθετική αναδιάταξη σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο της Ελλάδος από τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό και τον Ελληνικό Στρατό. Είναι ευκαιρία από τον σκυλοκαβγά της υπόθεσης να επικρατήσουμε κυριαρχικά και γεωπολιτικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: