Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ο αντιπρόεδρος των μεταναστών ζητάει να καταργηθεί η ελβετική σημαία, γιατί έχει το σταυρό και δεν αντιπροσωπεύει την θρησκευτική πολυμορφία



Ο Ivica Petrusic, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μεταναστών ‘Secondos Plus’, προτείνει να απαλειφθεί ο σταυρός από την Ελβετική σημαία και να υιοθετηθεί μια διαφορετική σημαία.
«Ο ελβετικός σταυρός δεν ανταποκρίνεται πλέον στην πολυπολιτισμική Ελβετία του σήμερα», λέει ο Petrusic. Αντ’ αυτού, ο Petrusic προτείνει την χρήση της πράσινης, κόκκινης και κίτρινης σημαίας της βραχύβιας Ελβετικής Δημοκρατίας του 1799.
Ο Petrusic (στην μέση του τραπεζιού) ισχυρίζεται ότι είναι Χριστιανός, αλλά σκέφτεται ότι δεν θα πρέπει ένα χριστιανικό σύμβολο να χρησιμοποιείται σε μια χώρα με τόσους πολλούς άθεους και ανθρώπους που πρεσβεύουν άλλες θρησκείες. Λέει ότι ο σταυρός δεν αντιπροσωπεύει την θρησκευτική και πολιτιστική ποικιλομορφία στην Ελβετία σήμερα.
(σχ.ΚΟ: ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην δίνετε ιδέες στον Ψαριανό!)
Η πρότασή του έτυχε ευρείας αντίδρασης.
«Είναι ακριβώς αυτό που μας έλειπε, να αλλάξουμε τη σημαία μας", δήλωσε η εκπρόσωπος του CVP, Marianne Binder. «Η ελβετική σημαία είναι μέρος της ελβετικής ταυτότητα, ακριβώς επειδή είναι όλα αυτά που θέλεις να συμμετάσχεις. Ακόμα και οι μετανάστες».
Ο Stefan Brupbacher, Γενικός Γραμματέας του FDP ήταν σαφής :«Αυτή είναι απόλυτη ανοησία. Ο ελβετικός σταυρός είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο και πολύτιμο παγκόσμιο σύμβολο: Είναι ένα σύμβολο της επιτυχίας και της ποιότητας. . Επειδή το κρατάμε - για την αγάπη της Ελβετίας».
Ο Hisham Maizar, επικεφαλής της Ομοσπονδίας των Ισλαμικών Οργανώσεων στην Ελβετία, δήλωσε ότι η πρόταση για μια θρησκευτική ουδέτερη σημαία είναι αντιπαραγωγική. "Δεν έχουμε κανένα αίτημα να ανατρέψουμε τις αρχαίες παραδόσεις των άλλων χωρών."
Ο Petrusic έφτιαξε και τον ‘Διεθνή Ύμνο της Ελβετίας’ – μία σαχλο-καρτουνίστικη επίθεση σε ότι αποτελεί σήμα κατατεθέν της Ελβετίας που παρουσιάζει την μετατροπή της Ευρωπαϊκής χώρας σε έναν πολυπολιτισμικό αχταρμά από τη πράσινη νεράιδα του πολυπολιτισμού… 


Δεν υπάρχουν σχόλια: