Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!


έγκλημα! 
αύξησαν κατά ένα δις ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο της 
Αγροτικής Τράπεζας. 
Ιδού πώς πετάνε τα λεφτά του λαού! Τού κόβουν το ρεύμα και τον εξαναγκάζουν να πληρώσει τα τέλη ακινήτου, για να τα δώσουν στη χρεοκοπημένη ΑΓΡΟΤΙΚΗ!

Δείτε τι σκινζτήδες πολιτικούς έχει η Κυβέρνηση Παπανδρέου. Θαυμάστε τον ανεκδιήγητο ...Μόμπυ Ντικ-Βενιζέλο που αρπάζει τα λεφτά από τον κοσμάκη μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για να τα δώσει στην στήριξη της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος!

Σήμερα, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εν λόγω Τράπεζας κατά 1 δις ευρώ. Εάν σκεφτεί κανείς ότι πριν από 2-3 μήνες έγινε νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,2 δις ευρώ, γίνεται αντιληπτό πού πετιούνται τα λεφτά από την Κυβέρνηση! 2,2 δις για μια Τράπεζα ουσιαστικά χρεοκοπημένη και της οποίας η αξία σήμερα (εάν επωλείτο) δεν θα ξεπερνούσε τα 300 εκατομμύρια ευρώ!!!
Η Αγροτική Τράπεζα είχε ζημίες από την αρχή του χρόνου 1 δις ευρώ! Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ζημιών, 800 εκατομμύρια ευρώ προερχόταν από το κούρεμα των ομολόγων της!
Ως γνωστόν, το κούρεμα των ομολόγων γίνεται για να μειωθεί το δημόσιο χρέος. Ενώ λοιπόν η Κυβέρνηση θα μπορούσε να γλιτώσει 800 εκατομμύρια ευρώ, έρχεται σήμερα να αυξήσει με  1 δις ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος! 
Χάνει ή δεν χάνει αυτομάτως 200 εκατομμύρια ευρώ από αυτή και μόνον την κίνηση;
Είναι ή δεν είναι πολιτικά ηλίθιος ο Βενιζέλος;
Βενιζέλος ο Μόμπυ Ντικ της ελληνικής πολιτικής. Ο άνθρωπος που παίρνει μαζί του στον βυθό της θάλασσας όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες μαζί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: